Oua Foo Yang - Reteta de baza

Postat de mitinita in Paste
17 Ian 2011 | 5620 vizualizari
Oua Foo Yang - Reteta de baza

De ce reteta de baza? Fiindca poti adauga si alte ingrediente:morcovi,ceapa verde,carne de pui si o sa va placa si fara ulei de susan daca nu aveti. Aici am folosit spaghete,dar se pot folosi foarte bine si taiteii instanti.

Ingrediente

  • 100 gr spaghette 
  • 2 oua 
  • ulei ptr prajit
  •  sare 
  • sos de soia 
  • ulei de susan

Mod de preparare

 Se fierb spaghettele in apa cu sare.

Cand s-au fiert,se clatesc cu apa rece si se strecoara.

Se infierbanta uleiul si se adauga spaghettlele.

Dupa ce se prajesc putin se intorc pe partea cealalta.

Se adauga ouale batute ,dar nu se amesteca,trebuie sa se formeze o crusta.

Se intorc pe partea cealalta ,pana s-au rumenit.

Se servesc cu sos de soia in care s-a picurat putin ulei de susan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua Foo Yang - Reteta de baza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Piept de pui crocant cu paste si galbiori

Postat de diaconta

Piept de pui crocant cu paste si galbiori

Pieptul de pui l-am taiat în doua pe mijloc si apoi fiecare felie iar în doua, pe lungime, obţinând astfel 4 felii. Am condimentat  si le-am lasat câteva ore la...

Citeste continuarea

Galuste din cartofi cu sos de rosii si piept de pui

Postat de timea

Galuste din cartofi cu sos de rosii si piept de pui

Galustele astea mici din cartofi le-am cumparat de la Lidl de la Saptamana Italiana, asta ca sa stiti si voi la ce galuste ma refer. Se fierb in apa cu sare cca un minut pana se redica la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.01.2011, 13:49
interesant
la 17.01.2011, 13:55
trebuie sa fie bune
la 17.01.2011, 14:46
imi place
la 17.01.2011, 15:10
bun
la 17.01.2011, 15:26
Andrei imi cerea mereu ,, taitei cum fac chinezii '' dar nu am avut curajul , acum ca ai postat tu am sa incerc

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking