Oua la cuptor, pe pat de spanac

Postat de Dya in Mancaruri de legume
18 Apr 2013 | 3896 vizualizari
Oua la cuptor, pe pat de spanac

Ingrediente

  • 1 kg spanac
  • 6-8 felii cascaval
  • 4 oua
  • 2 cepe albe
  • un morcov mic
  • un fir de ceapa verde
  • o jumatate de ardei gras
  • sare si ardei iute dupa gust

Mod de preparare

Spanacul curatat, spalat bine si scurs, se pune la fiert in apa cu sare pentru 10-15 minute (de preferat ca apa sa fie deja fierbinte).

Intre timp, calim ceapa, morcovul si ardeiul, iar apoi adaugam spanacul (scurs de apa), amestecam si lasam sa se prajeasca impreuna cam 10 minute. Punem totul intr-o tava de cuptor (sau de yena, cum am folosit eu), adaugam cascavalul taiat cuburi si facem patru adancituri in care vom sparge ouale. Presaram un praf de sare si un altul de ardei iute si dam la cuptor atat cat este nevoie. (Stiti voi,,, aragazul :) ).

Servim cald, cu multa pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua la cuptor, pe pat de spanac" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (24)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ratatouille la cuptor

Postat de simona72

Ratatouille la cuptor

Spalam vanata si dovlecelul, fara a indeparta coaja, taiem capetele si cu un cutit bine ascutit taiem legumele in felii subtiri. Le pudram cu sare, le asezam intr-o strecuratoare si le lasam putin...

Citeste continuarea

Dovlecel cu rosii si mozzarela

Postat de rocsi_1612

Dovlecel cu rosii si mozzarela

Spalam dovlecelul, il curatam si il taiem felii rotunde potrivit de groase. Le saram iar apa ce o lasa o tamponam cu niste servetele.  Rosiile le spalam, scoatem cotoarele si le feliem....

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.04.2013, 09:41
Bun....
la 18.04.2013, 09:42
la 18.04.2013, 09:43
Multumesc!!!
la 18.04.2013, 09:49
la 18.04.2013, 09:50
Offf!

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking