Oua posate cu sos bourguignon

Postat de ctlina in Aperitive / Garnituri
15 Mar 2016 | 2690 vizualizari

Dupa  Supa crema Du Barry , va prezint reteta care trebuia realizata dupa a 2a saptamana de curs. Cum va spuneam deja in prima reteta publicata, aveti aici reteta oficiala livrata de un curs gratuit de bucatarie organizat de specialisti francezi-  MOOC cuisine de l'Afpa (MOOC-Massive Open Online Course) . 6 saptamani de curs : 1 - legumele, 2 - oua, sosuri, 3 - carnea, 4 - pestele, 5- patiserie Fiecare saptamana trebuie trecut un test si realizata o reteta. Ultima saptamana un test global de 50 intrebari. Cei care vor reusi vor obtine o atestare. Aveti in aceasta reteta mai multe technici foarte importante pentru bucatarii amatori pasionati: - realizarea unui fond legat (cu amidon de porumb), -"glacer à brun"- caramelizarea cepelor mici , -"blanchir"- indeparta sarea din sunca afumata, - "pocher" -posarea oualor.   Este o reteta delicata dar foarte fina si gustoasa- un regal.

Inapoi la reteta

Comentarii (23)

la 16.03.2016, 07:56
yammm... ce bunatate!
la 16.03.2016, 08:08
bunn
la 16.03.2016, 09:15
bune
la 16.03.2016, 10:00
la 16.03.2016, 11:23
la 16.03.2016, 12:52
la 16.03.2016, 23:13
la 16.03.2016, 23:31
Faina reteta

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking