Oua rosii
Postat de gaby_d in Aperitive / Garnituri 3 Apr 2010 | 14306 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (17)
la 03.04.2010, 20:34
foarte frumoase, imi place f mult rosul asta
PASTE FERICIT!!!
la 03.04.2010, 21:15
SI TIE, PUSIK,la fel.imi pare rau ca nu pot surprinde in fotografii culoarea reala;este exact culoarea sangelui,de mult nu mi-au iesit asa frumoase.
la 03.04.2010, 21:18
wow ce frumoase sunt!
la 03.04.2010, 22:27
Gaby, ce vopsea ai folosit?? sunt tare frumoase!
la 03.04.2010, 22:30
Oana,am folosit vopsea la plicuri mici,praf,firma"cosmin".stateam in fata raftului,zeci de sortimente de vopsele,nu stiam care s-o iau;apoi,pe principiul"nu tot ce e scump e si bun"am ales..cea mai ieftina vopsea.0,3ron.pe instructiuni scria un plic la 700ml apa,dar eu am pus doua plicuri.e superba culoarea,aparatul nu e in stare s-o surprinda;mama lui de aparatsau de fotograf nepriceput
la 03.04.2010, 22:32
foarte frumoase,feliciatri
la 03.04.2010, 22:39
o sa tin minte si eu firma asta, gaby au iesit fff bn, ce vr mai mult de atat?!
la 04.04.2010, 13:40
un rosu minunat
la 04.04.2010, 13:54
foarte frumoase felicitariHRISTOS A INVIAT!
la 04.04.2010, 20:26
ce rosu superb.....au iesit ca la carte....
la 04.04.2010, 22:34
vai ce oua frumoase, foarte foarte frumoase ti-au iesit !
la 07.04.2010, 22:54
superbeeeeeee
la 11.04.2010, 17:35
Chiar e frumos rosul ala, Felicitari!
Dar ....nu le fierbi prea mult? Eu nu le las niciodata mai mult de 5 minute ( imi plac fierte cam la 3-4 minute, asa...)
la 11.04.2010, 17:42
inutzo,5minute???
la 09.04.2011, 13:43
ce rosu frumos
COMENTEAZA