Oua umplute

Postat de pasulischi in Aperitive / Garnituri
29 Oct 2010 | 5666 vizualizari
Oua umplute

Ingrediente

  • 10 oua
  • 2 linguri mustar dulce
  • 1 cutie pate de pui
  • 2 linguri  samantana
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Se fierb ouale. Dupa ce s-au racit, se taie pe jumatate si se scoate galbenusul care se amesteca impreuna cu pateul,1 lingura smantana,sare ,piper.

intre timp sa face maioneza. se ia o lingura de maioneza si se amesteca cu compozitia de galbenusuri.

jumatatile de albusuri se aseaza pe un platou si se umplu cu crema de galbenusuri.

dupa ce s-au asezat toate pe platou se toarna deasupra maioneza in care am pus si cealalta lingura de smantana.se decoreaza dupa placere.se dau la frigider pana in momentul servirii.

pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ouă pane umplute, un aperitiv gustos și crocant

Postat de Bucataras

Ouă pane umplute, un aperitiv gustos și crocant

Cum se prepara Ouă pane umplute, un aperitiv gustos și crocant: Puneți baconul într-o tavă de copt și băgați-l la cuptor, la 200 grade C, până devine crocant. După coacere,...

Citeste continuarea

Reteta de clatite cu ciuperci si carne de pui

Postat de oanapl

Reteta de clatite cu ciuperci si carne de pui

Iata cum se prepara Reteta de clatite cu ciuperci si carne de pui Se cerne făina într-un castron mare și se sparg ouăle peste ea. Ouăle nu trebuie bătute separat ci se pun...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.10.2010, 18:38
bune
la 29.10.2010, 19:15
ce-mi placdar de ce nu le pui cu umplutura in susar arata mai aspectuos platoul sa nu te superi pe mine
la 29.10.2010, 19:50
kamy probabil asa a fost invatata...si eu tot la fel le pun asa in jos cu umplutura...pentru ca asa am invata..si am vrut o data sa pun in sus si nu imi placea
la 30.10.2010, 19:33
Nu merg decat 4 furci
la 30.10.2010, 19:33
Bine ai venit, pasulischi!!! La cat mai multe retete delicioase!

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking