Ingrediente
- 10 oua
- 1 pate de ficat
- mustar
- 100 gr. smantana
- piper
- sare
- delikat
- ulei pentru maioneza
- 1 galbenus
- patrunjel
Mod de preparare
Se fierb ouale, se curata, se scoate galbenusul.
Facem maioneza dintr-un galbenus si 100 ml ulei si o lingurita de mustar.
Amestecam 1 pate de ficat cu galbenusul maruntit, sare, delikat, piper dupa gust, 2 linguri smantana si 2 linguri de maioneza. Cu aceasta compozitie umplem jumatatile de ou.
Se aranjeaza jumatatile de ou pe un platou .
Restul de maioneza se amesteca cu smantana si se pune peste jumatatile de ou .
Se orneaza cu patrunjel verde .
Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (13)
|