Ingrediente
- 7 oua fierte
- sare,piper,praf de usturoi
- 1 cutie de ciuperci in conserva
- patrunjel
- Pentru maioneza:
- 1 galbenus nefiert (pt maioneza)
- ulei
- 1/2 lingurita mustar
Mod de preparare
Ouale le aveam deja fierte (cele care au ramas de la Paste), se curata de coaja si se taie pe lung in doua. Galbenusurile se adauga in robotul de bucatarie, se opreste unul pentru maioneza.
Ciuperciile se scurg de apa din conserva si se pun in intr-o tigaie la prajit cu putin ulei. Adaugam sare, piper si praf de usturoi si patrunjelul tocat marunt. Se lasa cateva minute pe foc, dupa care se dau deoparte sa se raceasca.
Pentru maioneza:
Se prepara maioneza din galbenusul tare si galbenusul crud, sare, piper si ulei putin cate putin. Cand e aproape gata se adauga mustarul si jumatate de lingurita de apa (se mai deschide la culoare de la apa).
Se adauga in blender ciupercile si 3-4 linguri de maioneza. Se mixeaza totul bine si se incepe sa se umple ouale cu compozitia formata.
Se orneaza cu maioneza si patrunjel si se dau la rece jumatate de ora.
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (35)
|