Oua umplute cu ciuperci (delicioase!)

Postat de ela in Aperitive / Garnituri
3 Ian 2011 | 10871 vizualizari
Oua umplute cu ciuperci (delicioase!)

cea mai delicioasa reteta de oua umplute...eu nu ma mai satur de ele,chiar daca nu imi fac bine la ficat....

Ingrediente

  • 15 oua,
  • 1conserva ciuperci,
  • 100 gr sunca presata,0,5l ulei,
  • sare,piper,
  • 1lingura mustar,
  • zeama de lamaie,
  • 1galbenus de ou crud,
  • 2 linguri de smantana,
  • 2 linguri de iaurt,
  • putin lapte
 

Mod de preparare

Fierbem ouale in apa 15 minute,din momentul cand incep  apa sa fiarba.Aruncam apa si le lasam sa se raceasca bine(sau le punem in apa foarte rece sa se raceasca mai repede).Le curatam de coaja si le taiem in doua,le scoatem galbenusurile.

Din galbenusul crud si doua galbenusuri fierte facem o maioneza,cu sarea si piperul,mustarul si uleiul.La sfarsit adaugam smantana si iaurtul si subtiem cu putin lapte,punem si putina lamaie dupa gust.Lasam o parte din maioneza pentru ornat si restul o folosim pentru umplutura.

Ciupercile si sunca presata le punem in robotul de bucatarie si le taiem marunt,apoi le punem in maioneza pentru umplutura.Cu o lingurita umplem jumatatile de ou,apoi ornam cu maioneza ramasa,dupa gust.Dam la frigider cateva ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu ciuperci (delicioase!)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (55)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cartofi cu bacon la cuptor

Postat de licurici_lra

Cartofi cu bacon la cuptor

Am curatat cartofii, i-am spalat, apoi i-am taiat bastonase mai groase. Am pus putin ulei intr-un vas termorezistent, am adaugat cartofii, i-am presarat cu sare si piper, am...

Citeste continuarea

Briose aperitiv, cu masline, rosii deshidratate si sparanghel

Postat de merisor67

Briose aperitiv, cu masline, rosii deshidratate si sparanghel

Amestecăm ouăle cu un praf de sare, adăugăm o lingură din uleiul de la roșiile deshidratate, care este plăcut aromatizat, smântâna, mozzarella și omogenizăm compoziția....

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.01.2011, 01:17
ce bine arata. Si mai sunt si prima
la 03.01.2011, 01:18
Anca
la 03.01.2011, 01:47
Anca mie mi-ai lasat? super bune si cu ciuperci
la 03.01.2011, 08:22
Te cred pe cuvant ca-s bune, desi eu nu m-as risca la atata maioneza ; doar ma uit la ele si-mi da fierea ghionturi
la 03.01.2011, 08:55
bune bune

Vezi toate comentariile (55)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking