Ingrediente
- 3 oua
- cam 70 g feta
- o lg mare de smantana
- piper alb
- 3 fire ceapa verde
- jumatate de gogosar murat
- patrunjel si marar verde
pt sos:
- o lg mare de iaurt gras
- o lg mare de smantana
- jum de lg-ita marar verde
- sare, piper
Mod de preparare
Ouale se fierb tari, se racesc,se cojesc, apoi se taie jumatati.
Se scoate galbenusul.
Intr-un bol se pune feta, galbenusurile, smantana, patrunjel si marar verde si putin piper.
Sare nu mai necestita ca e destul de sarata feta. Taiem marunt gogosarul si ceapa verde si -le amestecam in compozitie.
Umplem ouale cu varf cu aceasta compozitie cu grija, le asezam in farfurie si punem si sosul format din amestecul tuturor ingredientelor.
Initial aveam de gand sa le servesc fara sos, dar m-am gandit ca le-ar acomania bine acest sos acrisor...si nu m-am inselat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu crema de branza si sos de iaurt - Reteta numarul 400" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (22)
|