Oua umplute cu crema de branza si sos de iaurt - Reteta numarul 400

Postat de adasev12 in Aperitive / Garnituri
9 Apr 2013 | 8296 vizualizari
Oua umplute cu crema de branza si sos de iaurt - Reteta numarul 400

Cica am ajuns la 400 de retete...maaaaammaaa....oare chiar sunt eu??? Eu tocmai ce-am halit 2 oua de-astea,n-am facut decat 3, ca mai intai am zis sa incerc...dar mie una mi-au placut....

Ingrediente

  • 3 oua
  • cam 70 g feta
  • o lg mare de smantana
  • piper alb
  • 3 fire ceapa verde
  • jumatate de gogosar murat
  • patrunjel si marar verde

pt sos:

  • o lg mare de iaurt gras
  • o lg mare de smantana
  • jum de lg-ita marar verde
  • sare, piper

Mod de preparare

Ouale se fierb tari, se racesc,se cojesc, apoi se taie jumatati.

Se scoate galbenusul.

Intr-un bol se pune feta, galbenusurile, smantana, patrunjel si marar verde si putin piper.

Sare nu mai necestita ca e destul de sarata feta. Taiem marunt gogosarul si ceapa verde si -le amestecam in compozitie.

Umplem ouale cu varf cu aceasta compozitie cu grija, le asezam in farfurie si punem si sosul format din amestecul tuturor ingredientelor.

Initial aveam de gand sa le servesc fara sos, dar m-am gandit ca le-ar acomania bine acest sos acrisor...si nu m-am inselat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu crema de branza si sos de iaurt - Reteta numarul 400" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Placinta dobrogeana

Postat de rocsi_1612

Placinta dobrogeana

Topiti untul pe baie de aburi. Intr-un bol puneti branza de vaci si casul dat pe razatoarea mare. Adaugati smantana, ouale si mixati bine. Presarati sare si piper. Mararul verde il tocati marunt,...

Citeste continuarea

Aperitiv placinta floare cu spanac si branza

Postat de oanapl

Aperitiv placinta floare cu spanac si branza

Pentru aluat, pui intr-un bol faina cernuta si sarea. In centru pui drojdia uscata, lingurita de zahar si adaugi 3-4 linguri de apa calduta si faci o maia pe care o lasi la dospit pentru 10...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Comentarii

la 09.04.2013, 21:45
ce pofta imi e
la 09.04.2013, 21:46
la 09.04.2013, 21:47
la 09.04.2013, 21:47
foarte bune
la 09.04.2013, 21:56

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking