Oua umplute cu crema de urda

Postat de rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri
13 Iul 2015 | 5297 vizualizari
Oua umplute cu crema de urda

Ingrediente

  • 10 oua
  • 250 g urda
  • 5 linguri smantana de tara
  • 1 legatura mica marar verde
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • gogosari in otet
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Punem oua le intr-o cratita cu apa, le punem pe aragaz. Din momentul in care apa incepe sa clocoteasca apa, le fierbem 6-7 minute, apoi le dam deoparte. Le bagam sub jetul de apa rece, le crapam putin si le lasam la racorit. Le decojim, le taiem pe jumatate si scoatem galbenusurile. Intr-un bol amestecam urda faramitata cu smantana. Mararul verde il spalam, indepartam coditele, il tocam si il incorporam in branza. Presaram sare, piper si busuioc. La final punem 2-3 galbenusuri fierte, data pe razatoare si amestecam bine. Cu o lingurita punem umplutura in jumatatile de oua. Le asezam pe o tava, punem cate o bucatica de gogosar pe fiecare, iar deasupra presaram patrunjel verde tocat. Le dam la rece pentru o ora, apoi servim!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu crema de urda" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (42)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Clatite umplute cu ciuperci si crema de branza cu spanac

Postat de laylalala

Clatite umplute cu ciuperci si crema de branza cu spanac

1.        Amesteca faina cu sarea si bicarbonatul.Fa o roata in centru si adauga ouale, apoi toarna 50 ml lapte si 1 lingura ulei.Amesteca pana ce toata faina...

Citeste continuarea

Clatite umplute cu crema de urda si capsuni

Postat de mirela0911

Clatite umplute cu crema de urda si capsuni

Se bat ouale bine, se adauga sarea, zaharul, coaja de portocala si mai amesteca putin dupa care adaugam apa minerala si faina alternativ obtinand un aluat mai subtire decat smantana. Se coc...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.07.2015, 20:51
La combinatia asta nu m-am gandit dar tare bine arata
la 13.07.2015, 20:52
Bravo, copil frumos si drag!
la 13.07.2015, 20:52
Interesant
la 13.07.2015, 20:53
Bună combinația!
la 13.07.2015, 20:53
bune bune

Vezi toate comentariile (42)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking