Drob de ied
Postat de simona72
Pt drob se folosesc toate organele de la animal, se curata si se spala f bine, rinichii se taie in jumatati si se spala, inima la fel si ea si se curata de singele din interior, ficatul si...
Citeste continuarea
Ingrediente
Mod de preparare1. Amesteca faina cu sarea si bicarbonatul.Fa o roata in centru si adauga ouale, apoi toarna 50 ml lapte si 1 lingura ulei.Amesteca pana ce toata faina s-a incorporat, apoi bate pana ce obti o pasta fara cocoloase si mai groasa.Apoi adauga treptat laptele, amestecand continuu.Lasa aluatul sa stea 30 minute, dar numai daca doresti, caci nu este neaparat necesar. Prajeste clatitele intr-o tigaie cu putin ulei, punand cate 1 polonic pentru fiecare clatita. 2. Pentru umplutura topeste untul intr-o tigaie si caleste ciupercile.Dupa 3 minute adauga usturoiul si caleste in continuare, amestecand, aprox.5 minute. Adauga patrunjelul si sare ,amesteca si pune deoaprte. 3. Intr-un vas amesteca urda cu feta, smantana si nucsoara. Adauga spanacul si amesteca bine(eu am mixat totul asa ca spanacul s-a maruntit singur). Adauga sare daca doresti. 4. Pentru servire, unge fiecare clatita cu cate 1 lingura plina de crema apoi adauga cateva ciuperci si impatureste clatita. Serveste totul cu ciupercile ramase. Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite umplute cu ciuperci si crema de branza cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
Postat de simona72
Pt drob se folosesc toate organele de la animal, se curata si se spala f bine, rinichii se taie in jumatati si se spala, inima la fel si ea si se curata de singele din interior, ficatul si...
Citeste continuareaPostat de mihaelar63
Foietajul de placinta se dezgheata treptat . Eu il scot cu o zi inainte si-l las in frigider . Carnatul chorizo se taie felii subtiri . Cu ajutorul unor forme sub forma...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|