Clatite umplute cu carne de pui si ciuperci

Postat de nico15 in Aperitive / Garnituri
28 Aug 2011 | 12537 vizualizari
Clatite umplute cu carne de pui si ciuperci

Ingrediente

  • 400 g piept de pui
  • 300 g de ciuperci
  • 1 legatura ceapa verde
  • 100 g de masline
  • 1 ceapa
  • boia de ardei
  • smantana lichida 100 ml
  • 2 catei de usturoi
  • 30 g unt
  • 200-250 g de faina
  • 250 ml de lapte
  • 150 ml suc de rosii
  • 2-3 oua
  • 100 g de cascaval
  • ulei
  • pesmet
  • sare/ piper / nucsoara  

Mod de preparare

Taiem ceapa in cubulete mici si o punem la sotat cat sa se faca translucida, adaugam carnea de pui taiata in cubulete, dupa ce se prinde culoare carenea adaugam, ciuprecile, maslinele, cimbru, boia de ardei, usturoiul taiat fin si cepa verde. Iar dupa alte 10 minute adaugam si smantana, lasand ca aceasta sa inte in carne. Dupa ce este gata se da in asteptare si noi ne apucam sa preparam clatitele, punem ouale, laptele si faina un praf de sare pana va rezulta un aluat tocmai bun de clatite. Ne apucam de prajit clatitele si le lasam in asteptare. Carnea pe care au preparat-o va trebui sa o blendam sa iasa ca o pasta cu care vom umple clatitele, gustam si mai adaugamm dupa gustul nostru sare, piper, boia.

Pregatim un vas de jena, stropit cu ulei si tapetat cu pesmet in care vom aseza clatitele care au fost umplute cu pasta pregatita de noi anterior, cum se observa si in imaginea alaturata. Dupa care vom prepara un sos bechamel din cantitati egale de unt, faina si lapte, saram si la sfarsit adaugam un praf de nucsoara. Acesta va fi adaugat peste clatite, iar peste el vom pune sucul de tomate si vom rade cascavalul, dand la cuptor 20 de minute. Sa aveti Pofta.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite umplute cu carne de pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Reteta de clatite cu ciuperci si carne de pui

Postat de oanapl

Reteta de clatite cu ciuperci si carne de pui

Iata cum se prepara Reteta de clatite cu ciuperci si carne de pui Se cerne făina într-un castron mare și se sparg ouăle peste ea. Ouăle nu trebuie bătute separat ci se pun...

Citeste continuarea

Clatite umplute cu pui si ciuperci,la cuptor

Postat de bitza

Clatite umplute cu pui si ciuperci,la cuptor

Clatite umplute cu pui si ciuperci la cuptor: Clatite: Oul se bate cu un praf de sare,apoi se adauga apa si uleiul si se omoegenizeaza. Faina se amesteca cu praful de copt si se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.08.2011, 22:03
interesant
la 28.08.2011, 22:08
excelente vin si eu la masa
la 28.08.2011, 23:02
la 29.08.2011, 10:54
foarte gustos
la 29.08.2011, 21:35
Bune ,bune!

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking