Clatite sarate umplute cu ficatei,ciuperci si piept de curcan la cuptor

Postat de carla27carla in Aperitive / Garnituri
22 Iul 2011 | 9229 vizualizari
Clatite sarate umplute cu ficatei,ciuperci si piept de curcan la cuptor

Am mai vazut la fete clatitele sarate si am zis sa vad cum sunt.

Ingrediente

  • pt clatite:
  • oua
  • apa minerala
  • sare,piper
  • faina alba
  • frunze de patrunjel si marar
  • ulei
  • pt umplutura:
  • 200 gr piept de curcan
  • 300 gr ficat de pui
  • 200 gr ciuperci
  • 2 cepe verzi
  • 1 ardei gras
  • ulei
  • 2 linguri pasta de rosii
  • sare,piper
  • frunze de patrunjel,marar
  • ierburi de provence
  • 150 ml apa
  • topping:
  • 150 gr cascaval
  • 300 gr smantana

Mod de preparare

Se pregateste umplutura: se curata ceapa,ciupercile si se taie marunt,ardeiul se spala si se taie marunt. Pieptul de curcan se taie bucatele, ficateii se spala si se taie bucati. Intr-o cratita se incinge ulei se pune ceapa, ardeiul si se calesc,apoi se adauga carnea de curcan. Se lasa sa se prajeasca pana devine alba, se adauga ficateii si ciupercile. Se mai adauga 150 ml de apa si se lasa sa fiarba pana ce scade apa.Cand sunt fierte bine se adauga pasta de rosii se amesteca ,se mai lasa sa dea un clocot ,se potriveste de sare si piper,se adauga verdeata tocata si o lingurita de ierburi de provence.Se mai lasa sa dea un clocot si se stinge focul.

Facem clatitele si le pastram calde.

Cand am terminat clatitele luam fiecare clatita punem umplutura si le rulam ca si pe sarmale sa nu iasa umplutura.Intr-o tava de yena unsa cu ulei asezam clatitele astfel impaturite una langa alta ,punem deasupra smantana si cascaval razuit si dam la cuptor sa se gratineze 20-25 de minute.Cand sunt gata se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite sarate umplute cu ficatei,ciuperci si piept de curcan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Melci din foietaj cu sos de rosii, porumb si bacon

Postat de katty

Melci din foietaj cu sos de rosii, porumb si bacon

Intindem  foietajul scos de la frigider, pe un blat de lemn. Il ungem cu sos de rosii si presaram busuiocul. Presaram cascavalul ras, baconul taiat cubulete si tras cateva minute intr-o...

Citeste continuarea

Aperitive Tartine cu somon afumat si spanac

Postat de Oana

Aperitive Tartine cu somon afumat si spanac

Pe feliile de somon afumat se pun frunze de spanac si se ruleaza strans. Se pun in folie de plastic si se pun la frigider 15 minute. Se amesteca uleiul de masline cu mierea si mustarul, sare si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.07.2011, 21:20
ce deliciu
la 22.07.2011, 22:30
cred ca-s tare bune
la 23.07.2011, 09:08
bune
la 23.07.2011, 15:17
delicioase
la 24.07.2011, 11:42

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking