Oua umplute cu pasta de ardei

Postat de Lia1 in Aperitive / Garnituri
18 Mai 2014 | 6056 vizualizari

Ouale umplute, ca si salata de boeuf sunt cam nelipsite de pe mesele din zilele traditionale de sarbatoare la noi, la romani. De data aceasta, m-am oprit la o varianta mai light de umplutura, fara maioneza, este pe baza de pasta de ardei preparata in casa (ajvar). Am vrut sa incerc si alta varianta decat cea clasica, cu ficat.

Inapoi la reteta

Comentarii (25)

la 19.05.2014, 10:23
la 19.05.2014, 10:54
la 19.05.2014, 12:11
o idee buna
la 19.05.2014, 12:21
Dragute oua !!!
la 19.05.2014, 12:38
Ce frumos arata!
la 19.05.2014, 12:56
Multa culoare arata super bine
la 19.05.2014, 15:55
Cu pasta de ardei trebuie neaparat sa fac si eu
la 19.05.2014, 21:18
ma bucur daca v-a placut si o gasiti de folos

Padre, ajvar nu este un soi anume de ardei ci o pasta din ardei rosii capia care ar iesi minunata cu ardei din gradina ta
la 20.05.2014, 13:59
la 21.06.2021, 14:35

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking