Oua umplute cu pasta de ardei

Postat de Lia1 in Aperitive / Garnituri
18 Mai 2014 | 6069 vizualizari

Ouale umplute, ca si salata de boeuf sunt cam nelipsite de pe mesele din zilele traditionale de sarbatoare la noi, la romani. De data aceasta, m-am oprit la o varianta mai light de umplutura, fara maioneza, este pe baza de pasta de ardei preparata in casa (ajvar). Am vrut sa incerc si alta varianta decat cea clasica, cu ficat.

Inapoi la reteta

Comentarii (25)

la 18.05.2014, 21:47
Eu cu ardeiul ajvar nu ştiu care-i treaba, prefer ardeiul crescut în curte, cred că-i mult mai sănătos. Ouăle-mi plac, indiferent cum sunt gătite, iar reţeta asta chiar îmi face cu ochiul.
la 18.05.2014, 21:48
N-am preparat sau mancat vreodata oua umplute. Habar n-am de ce... Arata tare bine platoul ta,Liuta!
la 18.05.2014, 21:48
ce super sunt
la 18.05.2014, 21:54
Arata incredibil!
la 18.05.2014, 22:00
Tare bune cred ca sunt cu pasta aia!
la 18.05.2014, 22:06
interesant
la 18.05.2014, 22:11
ce prezentare frumoasa!!
la 18.05.2014, 22:52
ce frumoase sunt!
la 18.05.2014, 23:42
la 19.05.2014, 06:10
la 19.05.2014, 06:24
la 19.05.2014, 08:19
Frumoasa prezentare!
la 19.05.2014, 08:46
Colorate și gustoase!
la 19.05.2014, 09:03
ce frumoase sunt
la 19.05.2014, 09:08
super reteta!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking