Ingrediente
- foi de ceapa
- 2 sfecle rosii
- apa
- 1 lingura de sare
- 2 linguri de otet
- un dres
- frunze pentru decorat
- 20 oua albe
Mod de preparare
Am spalat frunzele de ceapa cam de la 20 de cepe si 2 sfecle mai maricele le am taiat cuburi si le am pus la fiert intr o oala de 3 litri
Am pus jumatate din frunze si o sfecla in oala sarea si otetul am asezat ouale in dres cu frunzulite si le am pus peste frunze apoi am asezat restul de frunze si cea cealalta sfecta taiata cuburi .
Am acoperit cu apa calduta dupa care le am pus la foc mic .
Le-am lasat sa fiarba circa 20 de min din momentul in care a inceput sa fiarba apa
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua vopsite cu foi de ceapa si sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|