Ingrediente
- 2 avocado,
- 2 ouă,
- Un praf de sare,
- 4 felii șuncă Wein Pădurea Neagră,
- Frunze de ceapă verde, după gust,
- brânză camembert, după gust,
- parmezan, după gust
Mod de preparare
Tai avocado de jur împrejur cu un cuțit, o răsucești ca să se desfacă, îndepărtezi sâmburele și scoți miezul (pe care îl poți folosi la altă rețetă). Le așezi într-o tavă cu hârtie de copt.
Separat, bați ouăle cu sarea, adaugi șunca tăiată cubulețe, ceapa verde tocată mărunt, amesteci bine și umpli cojile de avocado, cu grijă pentru că umplutura e mai mult decât suficientă. Eu am pus și pâine scobită de miez pentru surplusul de ou.
Garnisești cu bucățele de brânză camembert și presari puțin parmezan ras (o mână de parmezan e suficient).
Dai tava la cuptor aprox 15 minute, la foc mediu.
Sunt ideale ca aperitiv sau gustare.
Poftă Bună!
Dacă vă place rețeta mea, o puteți găsi și pe blogul meu:
https://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2021/04/ovocado.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Ovocado" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
|