Pachetele cu drob de miel

Postat de MotanLaOale in Oaie
27 Apr 2015 | 5849 vizualizari
Pachetele cu drob de miel

Si anul acesta am pus in practica o alta idee. Tare frumoase au iesit si bune bune.

Ingrediente

  • 1 kg organe de miel
  • 2 cepe
  • 3 legaturi ceapa verde
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 5 oua
  • 50ml ulei
  • 12 foi placinta
  • piper
  • sare
  • oregano

Mod de preparare

Organele de miel se curata, se spala si se pun la fiert in apa rece cat sa le acopere.

 Se lasa sa dea 2-3 clocote dupa care se arunca apa cu spuma maronie formata si se clatesc si organele de spuma.

 Se pun la fiert din nou in oala curata cu apa curata si sare o ora, o ora jumatate.

 Cand sunt fierte se scot intr-o strecuratoare la scurs si racit.

 Ceapa se curata, se toaca marunt si se caleste in 3 linguri de ulei si se pune la racit.

 Organele racite se taie cubulete cat mai mici si se pun intr-un castron.

 Se adauga ceapa si verdeata taiata marint si se amesteca.

 Se adauga ouale, sare, piper si se amesteca bine.

 Se pune in frigider pentru 15-20 minute sa se intrepatrunda aromele.

 Se intinde o foaie de placinta si se unge cu o pensula cu ulei.

Se pun 3 linguri de amestec in margine, se ruleaza jumatate, se indoaie marginile si se ruleaza pana la capat.

Se intinde alta foaie si se unge cu ulei.

Se pune intr-o margine sulul facut anterior si dupa aceeasi metoda se ruleaza.

Se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Se fac toate cele 6 rulouri si se pun in tava.

Deoarece am facut mai multa compozitie, ce a ramas am pus-o intr-o forma unsa cu unt.

Se ung rulourile deasupra cu ulei si se introduc in cuptor pentru 10-15 minute.

Se scot din cuptor, se ung cu galbenus de ou, se presara putin oregano si se reintroduc in cuptor pentru 30-35 minute.

Cand sunt rumenite frumos sunt gata si se lasa la racit.

Cea din forma am uns cu ou deasupra si am introdus-o in cuptor 40 minute.

Cand este frumos rumenita se scoate din cuptor si se lasa la racit.

Se serveste deobicei cu mustar sau ceapa si usturoi verde.

 

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele cu drob de miel" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (26)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Friptura de miel

Postat de oanapl

Friptura de miel

Pentru marinata, amesteci ingredientele de mai sus. Asezi carnea de miel intr-un vas intins si torni amestecul peste ea, apoi acoperi cu un capac sau cu o folie de plastic, astfel incat sa fie...

Citeste continuarea

Friptura de miel cu vin si usturoi

Postat de MotanLaOale

Friptura de miel cu vin si usturoi

Sfertul de miel se portioneaza, se curata, se spala bine si se usuca. Intr-o tava se pune uleiul si bucatile de miel si se ung bine cu ulei. Se presara sare, boia, piper si se pune vinul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.04.2015, 20:10
la 27.04.2015, 20:10
eu nu pap miel dar arata apetisante pachetelele
la 27.04.2015, 20:14
ce faine sunt
la 27.04.2015, 20:15
Cred ca astfel si drobul se pastreaza mai bine.Se usuca mai greu.
la 27.04.2015, 20:15
o idee foarte buna

Vezi toate comentariile (26)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking