Pachetele de primavara cu fructe si sos picant de zmeura si miere

Postat de Satisfyyourcravings in Retete Delikat
12 Iul 2018 | 2170 vizualizari
Pachetele de primavara cu fructe si sos picant de zmeura si miere

De cand am acceptat provocarea Delikat pentru campania "Gatesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale", am tot experimentat cu produsele inalt calitative din noua gama Delikat.  Acest preparat este unul din rezultatul experimentelor: pachetele de primavara delicate, proaspete, crocante cu un sos dulce-picant care completeaza perfect armonia de gusturi. Chilliul de la Delikat are o aroma puternica astfel incat chiar si o cantitate mica face toata diferenta. 

Ingrediente

  • 12-15 foi de orez
  • 400 de grame fructe la alegere (eu am folosit kiwi, ananas, fructul pasiunii, struguri, zmeura, afine, portocale si banane)
  • cateva frunze proaspete de menta
  • sucul de la 1/2 lime
  • sucul de la 1/2 portocala
  • Pentru sosul picant:
  • 1 mana zmeura proaspata
  • 1 lingura miere
  • 1 varf de cutit de chilli Delikat

Mod de preparare

Fructele se curata si se taie in bucati mici. Se amesteca apoi cu sucul de lime si portocala. 

Intr-o craticioara, se incalzeste usor mierea impreuna cu chilliul. Atentie sa nu inceapa sa fiarba! Se adauga zmeura si se zdrobeste usor cu o furculita. Se mai lasa 1-2 minute, apoi se transfera in vasul pentru servit. 

Se inmoaie foile de orez pe rand in apa rece cateva secunde. Se asaza pe o suprafata curata si se adauga bucati de fructe si frunze de menta in partea superioara a jumatatii de jos. Se aduce partea de jos a foii peste cea superioara, apoi marginile si se ruleaza cu grija pana la capat. 

Se aseaza pe un platou si se servesc imediat cu sosul picant de zmeura si miere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele de primavara cu fructe si sos picant de zmeura si miere" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ardei umpluti cu carne de pui in sos de rosii

Postat de Pungasa_Rogue

Ardei umpluti cu carne de pui in sos de rosii

Muschiuletul de pui se spala si se taie bucatele. Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca. Muschiuletul de pui, ceapa si o lingura cu varf de amestec de   ierburi si boia de la...

Citeste continuarea

Budinca de dovlecei cu ierburi de gradina

Postat de GeorgianaGrigorescu

Budinca de dovlecei cu ierburi de gradina

Am batut putin ouale. Am adaugat dovleceii rasi si scursi de zeama, morcovul ras, usturoiul verde tocat, mozzarella si branza rase, pesmetul, sare si ierburi de gradina de la Delikat. Am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.07.2018, 23:00
la 12.07.2018, 23:04
Ce frumos arată...!
la 12.07.2018, 23:11
Ce bine arata, la o portie as veni si eu!
la 13.07.2018, 00:03
Cate culori!
la 13.07.2018, 07:34
Ce bunătate ai pregatit!

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking