Pachetele de toamna

Postat de kamy in Aperitive / Garnituri
29 Oct 2010 | 5284 vizualizari
Pachetele de toamna

Am invatat multe de pe acet site...printre care...sa fiu econoama....asa ca m-am uitat prin frigi si am dat de niste...resturi de sunca,cas de carne si cascaval.Am si o foaie de aluat foietaj,am si niste forme pe care nu le-am folosit demult asa ca mi-am propus sa fac niste ....pachetele

Ingrediente

  • o foaie aluat foietaj
  • 2 felii sunca presata
  • 1 bucatica de cas carne
  • 2 felii cascaval
  • o mana mazare
  • 1 ou
  • susan
  • sare

Mod de preparare

Sunca,casul si cascavalul l-am taiat cubulete marunte si le-am pus intr-un castron impreuna cu o mana de mazare,am pus putin piper si cimbru(imi place cimbrul ff mult)

Foaia de aluat dupa ce s-a dezghetat am presarat-o pe o parte cu mult susan,am taiat-o cu forma(puteti sa taiati cercuri cu un pahar)in mijloc am pus cu o ling.putin din compozitia din castron,am umezit marginile cu apa si le-am lipit bine.Am pus pachetelele in tava de aragaz unsa si infainata,le-am dat cu ou batut bine cu sare si le-am bagat la cuptor pt 15 min foc mic.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele de toamna" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (31)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Melci cu cascaval cu afumatura

Postat de simona72

Melci cu cascaval cu afumatura

Lasam aluatul sa se dezghete. Pe masa putin infainata punem foaia de aluat, o ungem cu crema de brinza, peste punem intercalat felii mici de cascaval si pulpa de porc. Taiem cu cutitul pe...

Citeste continuarea

Tarta cu carne tocata, ciuperci si cascaval

Postat de rocsi_1612

Tarta cu carne tocata, ciuperci si cascaval

Aluatul: Intr-un bol punem faina cernuta cu sarea. Drojdia o frecam cu zaharul pana se dizolva complet si o punem peste faina. Incepem sa framantam, turnam apa cate putin, iar cand...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.10.2010, 19:20
delicios
la 29.10.2010, 19:21
miru...ms
la 29.10.2010, 19:26
ce faina forma ai! f bune pachetelele
la 29.10.2010, 19:28
hai,arunca si mie niste pachetele,de toamna,de iarna....pachetele bune sa fie
la 29.10.2010, 19:36
cori...sunt 3 marimi...asta-i aia mijlocie...ms

Vezi toate comentariile (31)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking