Aperitive saratele cu sunca

Postat de simona72 in Aperitive / Garnituri
8 Apr 2013 | 105855 vizualizari
Aperitive saratele cu sunca

Se fac foarte rapid si sunt bune si atunci cind aveti musafiri. Eu le fac in multe feluri si cu diferite umpluturi, dar asta a fost cea mai buna dintre toate pe care le-am facut. De ce? Nu fac reclama si nu am nici o legatura cu firma Sergiana-Poiana Marului, dar eu doar de acolo cumpar produse din carne gen: carnati proaspeti si afumati, mezeluri crud uscate din vanat, porc sau vita, produse traditionale romanesti (toba, caltabos,etc) si multe alte produse. De data asta am cumparat pulpa de porc, care este doar afumata, cu putina grasime si feliata foarte subtire. Aceasta pulpa de porc a facut saratelele mele asa de bune si nu exagerez cu nimic! Pentru reusita si deliciul lor ai nevoie de o sunca sau bacon de foarte buna calitate!

Ingrediente

  • jumatate pachet de aluat de foietaj
  • 6 feliute pulpa de porc afumata
  • 50 gr cascaval
  • 1 ou

Mod de preparare

Am facut din jumatate de pachet de aluat pentru ca atata pulpa am avut.

Am infainat masa de lucru si am mai  intins cu sucitorul aluatul de foietaj. L-am uns cu ou batut, am ras cascaval pe gaurile cele mici, felia de pulpa am taiat-o in jumatate pe lungime pentru ca era prea lata si am pus cate o feliute de pulpa peste cascaval. Le-am rulat in forma de spirala si le-am pus in tava tapetata cu hartie de copt. Cand au fost gata toate, le-am mai uns si pe deasupra cu ou si le-am dat la cuptorul incins la 180 grade pentru 20 minute, pana s-au rumenit deasupra.

Pofta buna!!! O halba de bere este foarte potrivita alaturi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive saratele cu sunca" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (24)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Chiftelute de curcan cu maioneza

Postat de rocsi_1612

Chiftelute de curcan cu maioneza

Chiftelutele: Spalam carnea si o trecem prin masina de tocat. Curatam ceapa, morcovul si le tocam in blender. Amestecam carnea tocata cu ceapa, morcovul, painea inmuiata in apa si bine...

Citeste continuarea

Rulouri aperitiv, cu crema de branza

Postat de merisor67

Rulouri aperitiv, cu crema de branza

Pentru aluat, intr-un bol, mixam ouale, untul, uleiul, zaharul si sarea, pana la omogenizare. Untul trebuie sa fie usor moale, tinut la temperatura camerei. Adaugam apoi o parte din faina...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.04.2013, 15:45
Ce crocante sunt,yamiiiiiiiiii !
la 08.04.2013, 15:53
ce bine arata
la 08.04.2013, 16:05
cred ca sunt bune si arata si bine
la 08.04.2013, 16:10
superrr
la 08.04.2013, 16:10
eu dau berea.

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking