Ingrediente
- Ingrediente Spirale cu măsline și cașcaval, rețeta rapidă și delicioasă:
- 400 g aluat foietaj
- 200 g cașcaval
- 100 g măsline fără samburi
- 1 ou
- semințe de susan
Mod de preparare
Cum se prepara Spirale cu măsline și cașcaval, rețeta rapidă și delicioasă
Feliază măslinele și rade cașcavalul.
Întinde ușor aluatul foietaj și taie-l în două pe lungime astfel încât să obții două jumătăți.
Pune cașcavalul ras pe una dintre foi, adaugă măslinele feliate și acoperă totul cu cealaltă parte de aluat. Taie fâșii de 2 cm lățime și răsucește-le, apoi așază-le într-o tavă tapetata cu hârtie de copt.
Unge-le cu ou bătut și presară semințe de susan.
Coace spiralele în cuptorul preîncălzit la 190 grade C, timp de 30 minute.
După coacere, scoate tava din cuptor și lasă spiralele la temperat. Le poți servi cu un sos de iaurt sau un sos picant.
Încearcă și rețeta de Saratele cu brânză sau varianta de Biscuiți cu brânză și chimen.
Îți recomandăm și rețeta de Sărățele fragede.
Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Spirale cu măsline și cașcaval, rețeta rapidă și delicioasă" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (1)
|