Impletita cu legume si carne

Postat de merisor67 in Aperitive / Garnituri
28 Apr 2013 | 20113 vizualizari
Impletita cu legume si carne

Aveam prin frigider niste piept de pui, sunculita afumata si altele, asa ca m-am gandit sa fac o placinta cu foietaj din ele.

Ingrediente

  • 1/2 pachet foietaj Bella
  • 150 gr piept de pui afumat
  • 150 gr costita de porc afumata
  • 200 gr piept de pui proaspat prajit
  • 2 fire ceapa verde
  • 4 bucati gogosar murat
  • 2 oua
  • 2 linguri faina
  • 1 lingurita mustar
  • piper
  • cimbru
  • 1/2 legatura marar
  • 2 graunti usturoi

Mod de preparare

Feliem carnea si o punem intr-un bol.

Ceapa o taiem rondele si o adaugam peste carne, de asemeni usturoiul curatat.

Gogosarul scurs l-am taiat bucatele mai micute si l-am adaugat in bol.

Amestecam bine ingredientele si le asezonam cu condimentele si mararul tocat.

Batem ouoale bine si oprim putin din ele pentru a unge placinta, iar peste restul adaugam mustarul si faina.

Omogenizam si turnam peste ingredientele din bol.

Fiind atatea ingrediente deja sarate, nu a fost nevoie de un adaos de sare.

Intindem foietajul peste folia in care a fost impachetat si taiem la capete in fasii, iar la mijloc asezam ingredientele. 

Impletim marginile, ungem cu oul oprit cu ajutorul unel pensule si asezam in tava tapetata cu hartie de copt.

Dam la cuptor pentru 35 minute la 180 grade.

Noi am servit calda alaturi de sos iutica de la Bunatati din natura.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Impletita cu legume si carne" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (42)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Carne impletita cu garnitura de legume si usturoi copt

Postat de susu

Carne impletita cu garnitura de legume si usturoi copt

Carnea se portioneaza in asa fel incat sa fie bucati subtiri, de marime mai mare pe care le taiem fasii, in trei , dar nu de tot, lasandu-le unite putin la capat. Se impletesc cele trei fasii...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.04.2013, 14:31
Tu ai impletit-o eu vin sa ti-o despletesc...
la 28.04.2013, 14:33
Cleme, tu vino ca oricum nu mai ai ce
la 28.04.2013, 14:39
arata de milioane! si cu ce ai pus acolo ...inca de vreo cateva milioane
la 28.04.2013, 14:39
la 28.04.2013, 14:43
Multumesc, Laura

Vezi toate comentariile (42)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking