Pacheţele din clătite cu brânză biscuiţi şi gem

Postat de botcrina in Dulciuri
6 Feb 2014 | 7691 vizualizari
Pacheţele din clătite cu brânză biscuiţi şi gem

Sunt delicioase.

Ingrediente

Pentru clătite
  • 1 cub de drojdie
  • 3 ouă
  • 2 linguri de zahăr
  • 400 ml apă
  • 100 ml apă
  • 400 g făină
  • 100 ml ulei pentru prăjit
Crema de brânză
  • 300 g brânză dulce
  • 1 linguriţă coajă rasă de portocală
  • 100 g margarină pentru prăjituri
  • 3 linguri zahăr
  • 1 pachet biscuiţi simpli
  • 1 borcan gem de piersici
  • toping de care doriţi

Mod de preparare

Pregătim clătitele astfel: într-un bol punem făina, facem o adâncitură la mijloc, punem drojdia fărâmată, 50 ml lapte, 50 ml apă, 2 linguri zahăr şi lăsăm la înflorit.

Când a înflorit frumos introducem şi celelalte ingrediente, amestecăm bine şi lăsăm să crească aproximativ 30 de minute.

După ce a crescut frumos aluatul de clătite, începem să le facem.

Crema de brânză o pregătim astfel: punem brânza într-o farfurie, adăugăm coaja rasă de portocală, margarina şi zahărul, mestecăm bine până devine o cremă omogenă.

Luăm o clătită, punem cremă de brânză la mijloc, peste aranjăm un biscuite apoi deasupra gem de piersici, împăturim clătita ca pe un pacheţel sau ca un săculeţ pe care îl legăm cu un şnuruleţ.

Peste pacheţelul din clătită aranjăm o biluţă din cremă de brânză, punem toping de fructe şi ornăm cu un sfert de biscuite.

Poftă bună!

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pacheţele din clătite cu brânză biscuiţi şi gem" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (24)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tarta cu mere, crema de vanilie si scortisoara

Postat de AlexTeacher

Tarta cu mere, crema de vanilie si scortisoara

Macinati biscuitii fin, intr-un blender; Amestecati-i cu scortisoara si apoi cu untul, pana il incorporati pe tot; Ungeti o tava cu...

Citeste continuarea

Tort de ciocolata

Postat de RuxyRux

Tort de ciocolata

Blatul: Untul se topeste, in el se adauga ciocolata si se topeste incet, apoi se amesteca si la final se adauga laptele rece, se lasa vasul deoparte. Albusurile se separa de galbenusuri in...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.02.2014, 18:49
ce prezentare frumoasa!!
la 06.02.2014, 18:50
Mulţumesc!
la 06.02.2014, 18:51
delicioase
la 06.02.2014, 18:55
ce frumoase sunt! si bune precis!
la 06.02.2014, 18:55
Mulţumesc fetelor!

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking