Pachetele din piept de pui cu spanac si sos de iaurt

Postat de violette in Mancaruri cu carne
1 Mar 2010 | 5875 vizualizari
Pachetele din piept de pui cu spanac si sos de iaurt

Ingrediente

  •  Ingrediente pentru pachetele de pui:
  • 300 gr. spanac.
  • un piept de pui
  • 200 gr. cascaval
  • 2 oua
  • 1/2 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • sare, piper
  • faina, pesmet
  • ulei pentru prajit
  • Pentru garnitura:
  • cartifi/orez
  • Pentru sosul de iaurt:
  • 300 gr. iaurt sau sana
  • putin usturoi pisat
  • sare, piper
  • ulei de masline
  • patrunjel tocat, marar/cimbru
  • zeama de la 1/2 lamaie

Mod de preparare

  • pieptul de pui se feliaza iar apoi se se bate ca si pentru snitele, se condimenteaza cu sare si piper;
  • se pune intr-o tigaie putin ulei la incins, se adauga ceapa si usturoiul toacat marunt, se adauga spanacul (spalat si uscat)  si se caleste cam 5 min. pana scade apa pe care o lasa, se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
  • se ia cate o bucata de piept de pui, se aseaza spanacul in mijloc iar peste o felie de cascaval, iar apoi i se da forma unui pachetel (img.5).
  • am lasat fiecare pachetel impaturat in folie alimentara si le-am pus la frigider pt. aprox. 1 ora( cine vrea poate insa sa le pregateasca fara a le mai lasa la frigider).
  • fiecare pachetel de pui se da prin faina, ou pesmet iar apoi se prajeste in uleiul incins.
  • se serveste cu garnitura de cartofi nature si sos de iaurt........sau pilaf de orez si sos de iaurt :)



Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele din piept de pui cu spanac si sos de iaurt" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (5)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Jambon la cuptor

Postat de Constelatialeu

Jambon la cuptor

Luam bucata de jambon o spalam si o stergem de apa ,o ungem pe ambele parti cu putin ulei de masline,condimentam cu sare,piper si cimbru.Apoi facem mici crestaturi pe suprafata jambonului si...

Citeste continuarea

Bulz "Taci si înghite"

Postat de gicuta69

Bulz "Taci si înghite"

Din apa, lapte, malai si sare am preparat o mamaliga in care am incorporat untul si parmezanul la sfarsit. Am lasat-o la racorit. Intre timp am pus la prajit intr-o tigaie carnatii taiati...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.03.2010, 07:43
minunat pachetel ,mai ales ca are si spanac de care m-am amorezat in ultimul timp
la 02.03.2010, 10:08
Mihaela sa stii ca si mie imi place spanacul foarte mult, de aceea in ultimul timp incerc tot felul de combinatii cu spanac
la 03.03.2010, 08:57
la 09.03.2010, 12:12
minunat... imi place.
la 10.03.2010, 10:52
Multu'

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking