Ingrediente
- 300 g orez
- 600 ml supa de pui
- 300 g suc de rosii(facut in casa)
- 250 g carnati
- 1 ceapa rosie
- 1 ceapa alba
- sare
- piper
- boia de ardei
- condimente pentru paella
- 1 ardei iute uscat
- 2 foi de dafin
- coaja de la 1/2 lamaie
- patrunjel verde
Mod de preparare
Intr-o cratita, adaugam 2 linguri ulei de masline, 3 linguri apa, carnatii taiati bucati si ceapa tocata marunt; prajim cca. 2-3 min cat sa lase carnatii putina grasime.
Adaugam condimentele, coaja de lamaie data prin razatoarea mica, sucul de rosii, amestecam, apoi adaugam orezul, lasam sa se caleasca cca. 2-3 minute, dupa care adaugam supa de pui, foile de dafin, ardeiul tocat.
Se lasa sa fiarba, amestecand ocazional. Cand este fiert orezul, oprim focul si acoperim oala cu capac, lasam cca. 5-10 min.
Servim cu patrunjel verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu carnati afumati" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
|