Paella Marisco cu rosii si ardei copti

Postat de Sylvia in Fructe de mare
5 Feb 2014 | 5535 vizualizari

Paella este pentru mine o corida culinara : de texturi, culori, arome…..toate in perfecta completare. Este uimitor cum acesta mancare spaniola stradala, atat de simpla si robusta poate sa trezeasca simturile culinare cele mai fine. Nu trebuie sa te astepti la ceva sofisticat atunci cand vb de paella este pentru ei cum este tocanita romaneasca, in orice forma, combinatie, culoare. O gasim in zona muntoasa facuta din iepure, chorizo, anghinare, pui . In zona marii este aromata cu fructele de mare atat de simbolic denumite asa, are un iz estival si un gust de mare , subtil si aromat.

Inapoi la reteta

Comentarii (27)

la 05.02.2014, 19:48
la 05.02.2014, 19:54
Deliciu!
la 05.02.2014, 20:10
Eu n-am papat asa ceva, dar cred ca-i tare bun!
la 05.02.2014, 20:16
Oooo ! Supeer !
la 05.02.2014, 20:17
la 05.02.2014, 23:44
place paella!
la 06.02.2014, 06:36
Sylivia, arata minunat, dar spune-mi te rog in ce faza ai adaugat crevetii?
la 06.02.2014, 10:59
tare apetisant arata..
la 06.02.2014, 11:03
Dana probabil am uiatt sa mentionez in retet i-am pus la sf cand am pus scoicile se vede in poza 4 pentru ca earu creveti roz proaspeti care sunt deja prefierti daca ai gri sau congelati trebuie pusi mai devreme
la 06.02.2014, 11:33
ma bucur ca va place reteta o sa pun si o paella cu legume si pui pt cei acre nu iubesc fructele de mare
la 06.02.2014, 12:30
O ador!
la 08.02.2014, 11:45
Foarte faina combinatia!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking