Paine aperitiv cu masline si carnati afumati

Postat de xana in Piine
12 Iun 2018 | 2762 vizualizari
Paine aperitiv cu masline si carnati afumati

“picnicul bucatarasilor”

Ingrediente

  • 200 gr faina de grau
  • 100 gr faina de porumb
  • 200 ml lapte
  • 3 oua
  • 20 ml ulei
  • 1 dovlecel
  • 130 gr carnati afumati(am folosit ceva foarte asemanator cu chorizo)
  • o mana de masline negre fara samburi
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 1 lingurita rasa praf de copt
  • sare

Mod de preparare

Curatam de coaja si seminte dovlecelul, apoi il taiem in bucati potrivite. Indepartam pielea carnatilor si ii taiem in bucati, apoi ii punem impreuna cu dovlecelul in robot si tocam.

Adaugam ouale, laptele si uleiul si mixam cateva secunde. Punem apoi faina de grau, cea de porumb, oregano, praful de copt si sare si amestecam bine.

Taiem marunt maslinele, le incorporam in preparatul de mai sus si transferam totul intr-o forma de paine cu hartie de copt.

Dam la cuptorul preincalzit la 170ºC, pentru cca 1 ora. Dupa primele 30 de minute, scoatem tava si intepam cu o scobitoare toata suprafata painii, apoi o dam din nou la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine aperitiv cu masline si carnati afumati" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Paine cu cartofi

Postat de merisor67

Paine cu cartofi

Cantitatea rezultata era pentru doua tavi de cozonac normale, dar eu am unele tavi mari, asa ca am pus toata cantitatea intr-o tava si a iesit o paine mare si pufoasa. Cum am procedat: am pus...

Citeste continuarea

Paine felii cu usturoi (Pull apart bread)

Postat de postavaru

Paine felii cu usturoi (Pull apart bread)

Framantam aluatul din timp, pentru ca va trebui sa stea la dospit. Dizolvam drojdia impreuna cu zaharul in putina apa calduta si o lasam 10 minute sa creasca. Intre timp cernem faina intr-un...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.06.2018, 16:08
Bună!
la 12.06.2018, 17:04
Buna,buna!
la 12.06.2018, 17:30
la 12.06.2018, 17:33
la 12.06.2018, 17:55
buna pentru picnic

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking