Paine crocanta la cuptor cu sunca si branza Cheddar

Postat de laylalala in Aperitive / Garnituri
17 Feb 2010 | 20396 vizualizari
Paine crocanta la cuptor cu sunca si branza Cheddar

Ingrediente

  • unt, pentru uns
  • 250 gr paine, taiata felii
  • 90 gr sunca, feliata
  • 150 gr branza Cheddar, rasa
  • 3 oua
  • 250 ml lapte
  • 250 ml smantana
  • 1 lingura mustar

Mod de preparare

Unge cu unt un vas termorezistent.Aseaza feliile de paine in vas iar printre acestea presara sunca si branza Cheddar.Intr-un vas bate ouale cu laptele, smantana si mustarul.Toarna acest amestec peste paine.Acopera vasul si da-l la rece cel putin 2 ore.

Incalzeste cuptorul la 200⁰C.Da painea la cuptor 40-50 minute pana cand deasupra s-a rumenit iar amestecul cu oua s-a facut.Serveste preparatul imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine crocanta la cuptor cu sunca si branza Cheddar" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (4)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Rulada din foietaj cu omleta si carnati

Postat de merisor67

Rulada din foietaj cu omleta si carnati

Dezghetam aluatul de foietaj la temperatura camerei. Intre timp prajim carnatii in putin ulei, intorcandu-i de pe o parte pe alta sa se rumeneasca frumos. Nu ii prajim mult sa se usuce, doar...

Citeste continuarea

Chec aperitiv cu branza si cus-cus

Postat de rhapsody

Chec aperitiv cu branza si cus-cus

1. Preincalzeste cuptorul la 180 grade Celsius. 2. Pune branza intr-un vas si mixeaz-o (cu ajutorul unui mixer vertical) cu galbenusurile pana cand capata consistenta fina.  3. Adauga...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.02.2010, 17:43
sigur e bunut...
la 18.02.2010, 22:58
Ce interesant!
la 19.02.2010, 20:25
Da, este chiar interesanta reteta, o sa fac si eu!
la 21.02.2010, 23:10
arata bine!era buna si o sectiune ca idee

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking