Paine cu usturoi si fondue de branza Delaco

Postat de mitinita in Aperitive / Garnituri
18 Feb 2014 | 4546 vizualizari
Paine cu usturoi si fondue de branza Delaco

Am vazut pe aici mai multe combinatii cu fondue-ul de la Delaco si am vrut sa incerc ceva nou. Am nimerit-o la fix cu painea cu usturoi.Sa va asigurati ca faceti destula,a fost foarte pe placul si celor mici.

Ingrediente

  • o bagheta frantuzeasca
  • 50 gr unt,la temperatura camerei
  • 3-4 catei de usturoi
  • patrunjel verde
  • un fondue de branza Delaco

Mod de preparare

Taiem bagheta in doua ,apoi o taiem din nou longitudinal,astfel incat sa avem patru bucati.

Amestecam untul cu usturoiul zdrobit si il intindem peste feliile de bagheta.

Dam painea la cuptor si o lasam cam 10 minute sau pana cand incepe sa devina crocanta. 

Punem bolul cu fondue de branza la cuptorul cu microunde si il lasam 3-4 minute. Scoatem folia inainte de a pune bolul in cuptor.

Presaram patrunjel proaspat pe feliile de paine .

Se servesc fierbinti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu usturoi si fondue de branza Delaco" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (30)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Branza fondue cu rondele de cartofi si crutoane

Postat de deyutzky

Branza fondue cu rondele de cartofi si crutoane

Feliile de paine le taiem cuburi. Usturoiul il curatam, il spalam si il dam prin razatoarea mica. Indepartam folia de aluminiu de pe vasul ceramic in care este branza si punem vasul in tava...

Citeste continuarea

Branza fondue cu usturoi copt in sos de rosii

Postat de Dya

Branza fondue cu usturoi copt in sos de rosii

Incepem prin a pregati sosul de rosii astfel: in vasul cooker-ului asezam rosiile, capatana de usturoi taiata la unul din capete, pana aproape de baza, avand grija sa nu se desfaca, asa ca la mine...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.02.2014, 21:11
la 18.02.2014, 21:12
Nu se poate,fugi cu de astea ,departe,departe)
la 18.02.2014, 21:13
Te-ai dat si tu cu ''fundu'' asta?
la 18.02.2014, 21:13
eu vreau doar paine cu usturoi, alte cele le puteti manca voi ))
la 18.02.2014, 21:13
lasa ca asa fugeam si eu dupa asta mica,avea cate o bucata in fiecare mana

Vezi toate comentariile (30)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking