Aperitiv cu leurda si branza fondue de la Delaco

Postat de merisor67 in Aperitive / Garnituri
6 Apr 2014 | 20938 vizualizari
Aperitiv cu leurda si branza fondue de la Delaco

Ideea aranjamentului este luata de pe net, dar am adaugat ingrediente dupa preferintele celor din casa si mai cu seama in functie de ce am gasit prin frigider. :)) A iesit o bunatate, insa trebuia sa fac cantitate dubla pentru a ne satura toti.

Ingrediente

  • 10 felii de paine toast cu secara
  • 250 gr sunca presata
  • 1 ceapa rosie
  • 5-6 bucati de gogosari
  • 2 rosii
  • 6-7 frunze de leurda
  • 3 oua
  • 1 lingura lapte
  • sare
  • piper
  • 1 caserola branza fondue de la Delaco
  • 25 gr unt

Mod de preparare

Taiem feliile de paine in jumatati.

Sunca presata o feliem cat de subtire putem, apoi taiem feliile in jumatati ca si painea.

Rezulta 20 de jumatati de felii, aproximativ de dimensiunile jumatatilor, feliilor de paine.

Rosiile si ceapa le taiem rondele.

Ouale le batem cu putina sare si piper, apoi le diluam cu laptele.

Leurda o tocam franjuri.

Gogosarii ii taiem julien.

Ungem o forma detasabila cu unt si asezam painea in ea sub forma de evantai.

Printre feliile de paine asezam rondelele de rosii, ceapa si gogosarii.

Presaram deasupra, franjurile de leurda, apoi adaugam ouale batute, le imprastiem peste toate feliile de paine.

Dam tava la cuptor pentru 30 de minute la 180 de grade.

Cu 15 minute inainte de expirarea timpului, introducem in cuptor si caserola cu branza fondue.

Cand scoatem tava din cuptor, ornam cu branza fondue si servim.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu leurda si branza fondue de la Delaco" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (40)
Retete similare

Chiftele de dovlecei cu parmezan si susan

Postat de gurita_ta2005

Chiftele de dovlecei cu parmezan si susan

Dovlecelul se curata de coaja, se curata de seminte si se da pe razatoarea mare, se presara sare si se lasa deoparte. Dupa cateva minute se stoarce compozitia de dovlecel, de zeama lasata, se...

Citeste continuarea

Aperitiv Cosulete cu ciuperci

Postat de comanligia

Aperitiv Cosulete cu ciuperci

Se incinge cuptorul. Se unge tava cu ulei (eu am folosit una de briose). Apoi se toaca nu prea marunt ciupercile si se pun la calit, se adauga peste ciuperci si Kaizerul si se calesc cateva...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

la 06.04.2014, 14:59
Wow pe asta trebuia sa-l bagi in concurs
la 06.04.2014, 15:04
Ligia azi am facut acest aperitiv
la 06.04.2014, 15:07
bun tare
la 06.04.2014, 15:07
Tare bine arata !!!
la 06.04.2014, 15:08
Va multumesc! Motan Delia

Vezi toate comentariile (40)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking