Ingrediente
- CREMA DE BRANZA
- 250g telemea
- 200g branza dulce nedegresata si mai uscata
- 75g smantana acra fermentata (aceasta poate fi degresata)
- 1/2 sau 1 legatura verdeata-depinde de marime (eu pun patrunjel desi cei mai multi folosesc marar la acest amestec)
- optional 50 g unt (la temperatura camerei)
- optional 1/2 ceapa mica tocata foarte fin cubulete minuscule
- MINISANDWICH
- paine prajita
- cascaval Delaco
- pastrama pui (homemade) sau mezel preferat
- miez de lapte Delaco
- castravete
- rosie
- ridiche
- maslina
Mod de preparare
Sfarami telemeaua cu furculita, adaugi untul, branza dulce, omogenizezi, adaugi smantana si verdeata tocata marunt.
Ardeii ascutiti se umplu usor cu posul fara dui cu orificiu de 1 cm, altfel nu ajunge pasta pana in varf. Dupa umplere se dau la rece ca sa se intareasca untul si implicit umplutura. Se taie felii cam de 8mm grosime, cu un cutit bine ascutit.
Se orneaza cu verdeata.
Am taiat corabioare din ardei si am pus guacamole si miez de lapte.
Pentru rulourile din castravete se taie pe lung dintr-un castravete Fabio panglici, eu am cutit pentru asa ceva, cu o fanta, sau cu razatorea mandolina dar mie mi-e frica de ea,
taie grozav si ma ranesc mereu.
Alte panglici le-am uns pe mijloc cu crema, le-am rulat con fixat intr-o baza de 1.2cm din rosie decupata in mijloc cu un decupator. In varf miez de lapte.
La sandwichuri se vad straturile. Baza am decupat-o din felie de paine prajita cu un decupator floare sau cerc.
Sa va fie de folos!
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (34)
|