Taiem feliile de paine in jumatati.
Sunca presata o feliem cat de subtire putem, apoi taiem feliile in jumatati ca si painea.
Rezulta 20 de jumatati de felii, aproximativ de dimensiunile jumatatilor, feliilor de paine.
Rosiile si ceapa le taiem rondele.
Ouale le batem cu putina sare si piper, apoi le diluam cu laptele.
Leurda o tocam franjuri.
Gogosarii ii taiem julien.
Ungem o forma detasabila cu unt si asezam painea in ea sub forma de evantai.
Printre feliile de paine asezam rondelele de rosii, ceapa si gogosarii.
Presaram deasupra, franjurile de leurda, apoi adaugam ouale batute, le imprastiem peste toate feliile de paine.
Dam tava la cuptor pentru 30 de minute la 180 de grade.
Cu 15 minute inainte de expirarea timpului, introducem in cuptor si caserola cu branza fondue.
Cand scoatem tava din cuptor, ornam cu branza fondue si servim.
Pofta buna!