Paine de casa, umpluta

Postat de ancutsa in Piine
31 Mai 2018 | 3700 vizualizari

Pâine de casă, cu mirodenii, coaptă, apoi umplută cu pastramă, măsline, brânză de burduf, telemea de vacă şi caşcaval şi coaptă din nou. Dacă aveţi o pâine cumpărată, mai veche, o puteţi umple pe aceasta cu ce vă place ori puteţi pregăti o pâine în casă, chiar dacă veţi sta mai mult în bucătărie, vă asigur că e mult mai gustoasă! E tocmai bună de luat în excursii cu familia sau prietenii. "Picnicul Bucatarasilor"

Inapoi la reteta

Comentarii (16)

la 31.05.2018, 16:07
la 31.05.2018, 16:31
la 31.05.2018, 17:15
Buna!
la 31.05.2018, 19:18
Buna painica ta !!!
la 31.05.2018, 20:15
Diana
la 31.05.2018, 20:16
Motan
la 31.05.2018, 20:16
Multumesc frumos, domnule Dante!
la 31.05.2018, 20:16
Mihaela, multumesc mult!
la 31.05.2018, 22:22
Buna!
la 01.06.2018, 09:06
Tare buna e!
la 02.06.2018, 19:24
Ce imi place genul asta de preparat!
la 02.06.2018, 20:47
Multumesc, Adi!
la 02.06.2018, 20:47
Mirela, multumesc frumos!
la 02.06.2018, 20:47
Rocsi, ma bucur mult ca ti-a placut!
la 03.06.2018, 20:09

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking