Paine din unt de arahide

Postat de RuxyRux in Piine
26 Feb 2015 | 2768 vizualizari
Paine din unt de arahide

Eiiii...n-as fi crezut ca se poate...dar se poate! Chiar are aspect si gust de paine, ma rog...un fel de paine...dar e buna in cazul in care vreti sa renuntati la pufosenii....sau chiar sunteti la dieta :), nu ca untul de arahide ar fi mai putin caloric insa cu siguranta veti manca mai putin...si de ce nu, diversificam... ? Deci paine cu gust de alune....

Ingrediente

  • 340 gr unt de arahide( eu folosesc bio si neindulcit)
  • 4 oua mari
  • un praf de sare
  • 1 lingurita de praf de copt
  • o tava mica de chec( a mea nu a fost chiar cea mai mica)

Mod de preparare

Se mixeaza toate ingredientele cat sa se omogenizeze bine, se pune aluatul obtinut in tava tapetata cu foaie pergament si se coace la 165 de grade pentru 30 de minute, sau pana trece testul cu scobitoarea.

Simplu, nu-i asa? 

Se va taia painea numai dupa ce se raceste perfect.

Reteta o am fix de aici! :)   http://naturallysavvy.com/recipes/easy-almond-butter-bread

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine din unt de arahide" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Paine impletita in trei corzi

Postat de RODIMUR

Paine impletita in trei corzi

Făina cernută se pune în vasul pentru frământat și se face în mijlocul ei o adâncitură în care se pun: drojdia mărunțită, oul și zahărul. Sarea se presară...

Citeste continuarea

Paine cu masline si cascaval

Postat de rocsi_1612

Paine cu masline si cascaval

Aluatul: Cernem faina intr-un bol, o amestecam cu drojdia uscata, sarea si zaharul. Turnam apa treptat, framantam pana obtinem un aluat elastic si usor lipicios. La final incorporam uleiul....

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.02.2015, 22:59
Suna interesant
la 26.02.2015, 22:59
interesanta reteta
la 26.02.2015, 23:01
Sa stiti ca da, Ralu, Geo, pe mine m-a cam tentat si cum aveam toate ingredientele am pus imediat painica in tava...va multumesc de vizita si apreciere!
la 26.02.2015, 23:01
Bine ca n-am plecat la somn.Servesc o feliuta
la 26.02.2015, 23:02
De dieta Die...de dieta! )))

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking