Paine in ou imbunatatita, la cuptor

Postat de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri
2 Dec 2019 | 6688 vizualizari
Paine in ou imbunatatita, la cuptor

 Ce nu faci de pofta ? Chiar si paine in ou ! Cine nu a mancat paine in ou in copilarie ? Am dorit sa ocolesc varianta prajirii in ulei. Painea in ou astfel pregatita absoarbe uleiul ca un burete. Am optat pentru pregatirea la cuptor si asfel am renuntat la mult ulei. Am imbunatatit cu ce am gasit prin frigider si am folosit paine uscata de pe stoc.

Ingrediente

  • 8 felii paine, alba si cu secara 
  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • pudra de turmeric
  • fulgi de chili
  • 200 gr salam vanat
  • 150 gr cascaval afumat
  • 2 cepe rosii
  • 8 rosii cherry, rosii si galbene
  • patrunjel verde
  • ulei pentru pulverizat

Mod de preparare

  1. Se bat oule spuma impreuna cu sare, pudra de turmeric, piper si chilli.
  2. Feliati salamul. Taiati cubulete cascavalul.
  3. Se taie ceapa rosie rondele si rosiile se feliaza.
  4. Se pulverizeaza o tava non-aderenta cu ulei.
  5. Daca feliile de paine sunt prea tari le lasati putin sa se inmoaie in oul batut cu condimente.
  6. Feliile de paine se trec prin ou si se aseaza in tava.
  7. Distribuiti pe fiecare felie de paine in mod egal, salam, cascaval, ceapa rosie si rosii .
  8. Se da tava la cuptor 15-20 minute pana painea s-a rumenit .
  9. Spre sfarsitul coacerii pulverizati putin ulei deasupara .
  10. Serviti painea in ou imbunatatita la mic -dejun , alaturi de o cana de ceai bun cu lamaie .

             Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine in ou imbunatatita, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (24)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Tort aperitiv cu clatite si pesto

Postat de caroline

Tort aperitiv cu clatite si pesto

Cartofii ii spalam si ii punem la fiert intregi,cu tot cu coaja in apa rece cu sare .Cand cartofii au fiert, ii scurgem bine de apa si ii lasam sa se raceasca.Apoi ii curatam de coaja si ii feliem...

Citeste continuarea

Vol au vent cu crema de branza

Postat de merisor67

Vol au vent cu crema de branza

Intindem usor aluatul de foietaj si cu ajutorul unui pahar decupam cerculete. La jumatate din cerculete decupam interiorul cu un alt pahar cu diametrul mai mic. Ungem cerculetele intregi...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.12.2019, 22:36
Asta mi-ar plăcea...!
la 02.12.2019, 22:59
la 02.12.2019, 23:10
la 02.12.2019, 23:20
Rodica , , parca as repeta
la 02.12.2019, 23:21
Vasimur

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking