Painica cu iaurt si goji

Postat de rhapsody in Piine
18 Mai 2012 | 3917 vizualizari
Painica cu iaurt si goji

Aseara am facut o painica ideala pentru micul dejun. E o reteta simpla, iar rezultatul final este minunat.

Ingrediente

  • 600 g faina de grau
  • 500 g iaurt
  • 1 1/4 lgt drojdie uscata
  • 1/2 lgt sare
  • 1/2 lgt zahar
  • 1 lingura ulei de palmier
  • 1 lingura ulei de floarea soarelui
  • 4 linguri fulgi de ovaz
  • 4 linguri fructe goji

Mod de preparare

1. Amestecam 500 g de faina cu drojdia, zaharul si sarea.

2. Intr-un vas incalzim iaurtul pana ajunge la temperatura de 30-35 °C.

3. Punem iaurtul caldut si uleiurile in amestecul de faina si omogenizam.

4. Adaugam si faina ramasa si amestecam bine (va iesi un aluat lipicios).

5. Lasam aluatul la dospit 1 h.

6. Puneti 1/2 din aluat intr-o forma rotunda.

7. Puneti deasupra fulgii de ovaz si mai lasati 5-10 min in tava.

8. Bagati tava in cuptorul preincalzit la 190-200°C 30 min.

9. Dupa ce scoateti painica din cuptor adaugati fructele de goji.

Daca ti-a placut reteta noastra "Painica cu iaurt si goji" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Paine cu faina neagra si susan

Postat de sufletista

Paine cu faina neagra si susan

Intr-un bol amestecam cele 2 tipuri de faina cu sarea, semintele de susan, facem o adancitura si adaugam drojdia dizolvata cu putina apa si zaharul. Amestecam treptat cu lingura adaugand uleiul...

Citeste continuarea

Paine umpluta

Postat de gaby_d

Paine umpluta

Aluat. Intr-un bol curat si uscat punem faina cernuta, oul, untul la temperatura camerei, sarea, zaharul si sarea. Adaugam apa calduta, putin cate putin, omogenizand usor amestecul. Ne...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.05.2012, 13:50
Foarte fain arata!
la 18.05.2012, 13:56
fain arata
la 18.05.2012, 14:33
Frumoasa!!
la 18.05.2012, 15:02
la 18.05.2012, 15:30
imi place

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking