Pâinici de secară şi tărâţe de grâu
Postat de DinDragostePentruGatit in Piine 10 Feb 2013 | 7347 vizualizari
Ador să mă joc cu aluat dospit...
O fi bine, o fi rău?!... Nu ştiu...
Am observat că aluatul din făină de secară este puţin mai greu de manevrat faţă de cel de făină albă de grâu; este mai puţin elastic şi este mai "greu", nu creşte la fel de mult.
Pâinicile de genul acesta sunt preferatele mele pentru micul dejun. :)
Inapoi la reteta
|
Comentarii (32)
la 10.02.2013, 13:43
la 10.02.2013, 13:48
acum vad ca mi-a mai scris lumea, fa ceva cu comenturile, nu functioneaza)... cum am schimbat template ul, au ramas setarile de baza... Merci, fetele.
la 10.02.2013, 13:50
Stiu cum e ca la inceput aveam si eu de bagat coduri si la fel imi ziceau oamenii!
la 10.02.2013, 14:52
buna
la 10.02.2013, 15:18
trimite 2 painici si la mine
la 10.02.2013, 15:31
asa proaspete,ce bune sunt
la 10.02.2013, 15:36
S-a facut, Bya...
la 10.02.2013, 15:36
, Cris.
la 10.02.2013, 15:37
faine
la 10.02.2013, 18:10
arata demential
la 10.02.2013, 18:36
Merci, Elu.
la 11.02.2013, 11:58
sunt tare gustoase!
la 24.02.2013, 13:45
grozave painicile tale!
la 25.02.2013, 01:29
multumesc claudia.
COMENTEAZA