Painici in tigaie cu ceapa verde si bacon

Postat de bitza in Piine
10 Noi 2010 | 5512 vizualizari
Painici in tigaie cu ceapa verde si bacon

Ingrediente

  • 2 cani faina
  • 1/4 cana apa calda
  • 1/2 lingurita sare
  • ceapa verde
  • bacon
  • ulei de masline

Mod de preparare

Faina se pune intr-un vas incapator si se amesteca cu sarea.Se face o groapa in mijloc si se adauga apa treptat pana se formeaza un aluat neted si elastic.Se framanta 5 min.Un vas se unge cu ulei si se pune bila de aluat.Se lasa sa se odihneasca 30 de min.

Ceapa se taie rondele si baconul bucatele.Aluatul se imparte in 5 bucati egale si se intinde o bucatica pe masa infainata,intr-un dreptunghi.se unge cu ulei si se presara rondele de ceapa verde si bucatele de bacon.Se ruleaza strans si se formeaza un melc,apoi melcul se intinde in forma rotunda si se pune intr-o tava de teflon incinsa,si se coace pe ambele parti cate 3-4 minute.La fel se procedeaza si cu restul.

Noi am sevit cu sos de smantana si marar si snitele de pui!

Daca ti-a placut reteta noastra "Painici in tigaie cu ceapa verde si bacon" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Paine mediteraneana la tava

Postat de RuxyRux

Paine mediteraneana la tava

Se cerne faina intr-un vas, se adauga zaharul si drojdia uscata in mijloc, pe margine sarea si uleiul si se adauga apa calduta putin cate putin pana o incorporam pe toata. Se framanta aluatul (nu...

Citeste continuarea

Colac impletit in 4

Postat de RODIMUR

Colac impletit in 4

În vasul pentru frământat se pune făina amestecată cu sarea și în mijlocul ei se face o adâncitură în care se adaugă: drojdia mărunțită, zahărul, untul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.11.2010, 22:19
Prima,vreau doua bucatele
la 10.11.2010, 22:25
la 10.11.2010, 22:38
Si eu care credeam ca sunt prima!
la 10.11.2010, 23:00
crocanta si gustoasa 5f
la 10.11.2010, 23:11
lipii!

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking