Painici Laugenbrot
Postat de postavaru in Piine 4 Mar 2011 | 9496 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (46)
la 04.03.2011, 15:24
Nico multumesc
la 04.03.2011, 15:53
Ce rumene , cred ca se topesc in gura
la 04.03.2011, 16:46
anca,nu sunt 500 gr de faina? am googleit reteta ca vreau sa o fac si eu si am gasit la Laura Adamache,dar cu jumatate kg de faina. 270 gr de apa le-ai cantarit pe cantar? cam eu n-am si odata,unde a scris 150 gr am pus ml si n-a fost bine
la 04.03.2011, 23:12
Ce dragute
la 04.03.2011, 23:49
Adina iti multumesc ca ai observat greselile. Am scis reteta azi noapte si cred ca imi era cam somn. Am modificat: 500 g faina si 270 ml apa. Scuze pentru greseli
la 04.03.2011, 23:50
Miheala, Miuta multumesc
la 05.03.2011, 22:03
Anca ,eu nu te-am controlat de greseli pana la urma am facut cu reteta mea de paine si a iesit bine,s-a terminat totul azi
la 05.03.2011, 23:34
Adina ma bucur ca mi-ai atras atentia. Pusesem si pe blog reteta fara sa-mi dau seama de greseli . Cred ca merge cu orice aluat de paine, important e oparitul in apa cu sare si bicarbonat. Si la noi s-au gatat rapid
la 29.03.2011, 23:27
mmm ce bun
la 26.05.2011, 15:33
vreau si eu
la 26.05.2011, 18:03
Multumesc Gina
la 26.05.2011, 18:04
Eduard te anunt cand 'oi mai face
la 02.06.2011, 15:41
eu acum am vazut painicile acestea..cred ca se pot face sub forma de covrigi!
la 02.06.2011, 15:41
la favorite cu siguranta!
COMENTEAZA