Painite cu ceapa si branza
Postat de xana in Aperitive / Garnituri 29 Aug 2013 | 3882 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (36)
la 29.08.2013, 22:51
cred ca-s delicioase!
la 29.08.2013, 22:52
Cred ca sunt tare gustoase!
la 29.08.2013, 22:52
Daa, bune!
la 29.08.2013, 22:54
Excelente Xana!
la 29.08.2013, 22:54
Eu nici nu prea ma pricep la aluaturi, dar asta chiar a iesit bun si pufos, iar branza cu ceapa e tot timpul buna chiar si calita. Pofta m-a invatat
la 29.08.2013, 22:55
arata f. apetisant si trebuie sa fie f bune ... vreau si din astea toate retetele le-as face
la 29.08.2013, 22:56
Multumesc, dragelor!
la 29.08.2013, 22:57
te cred, Lia, eu de la favorite abia am facut vreo 3
la 29.08.2013, 23:24
neaparat, te rog, sa-mi zici cam cat inseamna 4 g de drojdie? cam o lingurita rasa???
cantarul meu e din 20 in 20 g si m-am pricopsit acum cu o punga mai maricica de Pakmaia din care n-am mai folosit si zice pe plic 2% din cantitatea de faina, am apreciat ca 5 g drojdie ar fi o lingurita dar i-am pus si varf pt ca e mai usoara zic decat faina sau zaharul (1 lingurita-7g);
tu cum apreciezi 4 grame? un pic mai mult de jumatate de plic care are 7 g?
la 30.08.2013, 00:07
Lia, eu am avut un pliculet de drojdie uscata deja inceput, avea putintel mai mult de jumatate si cum plicul e de 7 gr, am calculat eu 4 Cred ca o lingura rasa ar veni...
la 30.08.2013, 01:19
oauuu cu ceapaaa
COMENTEAZA