Pajeon - Clatite coreene sarate

Postat de mitinita in Aperitive / Garnituri
17 Apr 2012 | 9639 vizualizari
Pajeon - Clatite coreene sarate

Cunoscatorii de mancare coreeana s-or fi intrebat de ce inca nu aparea aceasta reteta,fiind probabil una dintre cele mai cunoscute din bucataria acestei tari. Este o reteta foarte versatila si usor de preparat chiar si la noi. Nu m-as fi gandit sa gasesc o astfel de reteta tocmai la David Lebovitz , pe el il asociez cu Parisul acum,dar am folosit o tehnica diferita. Mai puteti adauga bucati de pui,creveti sau alte fructe de mare, kimchi sau ce va mai trece voua prin cap. I

Ingrediente

  • 70 gr faina
  • 125 ml apa rece
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 ou,mare
  • 2 cepe verzi
  • 1 lingura de sos de soia
  • optional: kimchi, fulgi de ardei iute gochugaru

Mod de preparare

Se amesteca faina,apa si sarea.Se taie partea verde a cepelor verzi si se taie bucati.

Se adauga ceapa si restul ingredientelor. 

Se infierbanta o tigaie,se adauga ulei si se toarna din compozitie cu un polonic.

Se prajesc pe amandoua partile si se pot servi cu un sos din sos de soia si cateva picaturi de ulei de susan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pajeon - Clatite coreene sarate" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (28)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Chiftelute cu dovlecel si brinza

Postat de simona72

Chiftelute cu dovlecel si brinza

Dovlecelul l-am curatat de coaja, l-am taiat in doua pe lungime si cu o lingurita i-am scos miezul. L-am dat pe razatoarea cu ochiuri mari, l-am pudrat cu sare si l-am lasat sa-si lase sucul cam...

Citeste continuarea

Tarta cu rosii si crema de branza

Postat de Oana

Tarta cu rosii si crema de branza

Foaia de aluat dezghetata se taie in dreptunghiuri (8 x 15 cm). Se unge fiecare dreptunghi cu crema de branza, lasand cate 1 cm de aluat pe fiecare latura.  Rosiile se taie in cuburi mai...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.04.2012, 22:21
prima servita
la 17.04.2012, 22:29
interesant
la 17.04.2012, 22:30
eu cand postez mai multe deodata imi dau seama ca-s ciudate denumirile
la 17.04.2012, 22:36
o sa incerc si eu
la 17.04.2012, 22:37
si am reusit sa si corup pe cineva sunt pe drumul cel bun

Vezi toate comentariile (28)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking