Midii în sos de vin și portocale
Postat de panacris
Cel mai mult durează curățirea midiilor de toate impuritățile. Atenție se spală sub jet de apă rece cu un burete de sârmă, midiile trebuie să fie închise, dacă sunt chiar...
Citeste continuarea
Ingrediente
Mod de preparareSpalam pak choiul si il taiem in fasii, pe lung. Topim jumatate din unt intr-o tigaie, adaugam 3 catei de usturoi si ii lasam sa se inmoaie, dupa care ii scoatem si punem pak choiul impreuna cu putina apa si il lasam sa fiarba inabusit, pana se inmoaie frunzele. Separat, punem la topit restul de unt, calim 3 catei de usturoi pe care ii scoatem si adaugam crevetii si ii lasam la prajit 3-5 minute, pana isi schimba culoarea. Taiteii ii fierbem in apa cu sare, circa 6 minute, apoi ii scurgem de apa. In tigaia cu pak choi, punem crevetii, apoi taiteii ii amestecam si condimentam dupa gust. Se consuma cald. Daca ti-a placut reteta noastra "Pak choi cu creveti si taitei" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|
Postat de panacris
Cel mai mult durează curățirea midiilor de toate impuritățile. Atenție se spală sub jet de apă rece cu un burete de sârmă, midiile trebuie să fie închise, dacă sunt chiar...
Citeste continuareaPostat de panacris
Caracatițele baby, se curăță de punga de cerneală (eu am avut noroc că au fost curățate, mulșumesc celor de la Metro!). Se pun la fiert în apă rece cca. 30 de minute. Între...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|