Ingrediente
- 250 gr aluat de paine
- 100 gr afumatura fiarta
- 100 gr branza burduf
- codite de ceapa verde
Mod de preparare
Am reusit sa pigulesc niste afumatura fiarta si m-am gandit ce gust bun va da impreuna cu branza . Am format patru bilute de aluat .Intind frumos aluatul ,presar afumatura, asez frumos partea superioara si o sigilez pe margini . Cu un ochi la televizor ,mai las sa creasca putin aluatul .Interesanta emisiune despre aluaturi si cocaturi cu chef Paul Hollywood.
Cand sa introduc ,,opera "' la copt imi dau seama ca am uitat branza :D
Nu-i bai!!! Las sa se coaca si presar la sfarsit branza . Mai dau cateva minute la cuptor si decorez cu codite de ceapa verde .
Grozav de bune au fost , doar ca surpriza vine cand le gusti . N-aveau nici sare :))))
Daca ti-a placut reteta noastra "Palanete cu branza pe dinafara" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|