Palanete cu branza pe dinafara

Postat de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri
14 Apr 2020 | 1744 vizualizari
Palanete cu branza pe dinafara

 Sau, cum sa prepari  ,, Palanete cu branza pe dinafara ".In seara aceasta am pus o paine la preparat .Zic: hai sa fac si doua palanete de aperitiv , nu patru ca data trecuta ca-s prea multe si este seara .  

Ingrediente

  • 250 gr aluat de paine
  • 100 gr afumatura fiarta
  • 100 gr branza burduf
  • codite de ceapa verde

Mod de preparare

Am reusit sa pigulesc niste afumatura fiarta si m-am gandit ce gust bun va da impreuna cu branza . Am format patru bilute de aluat .Intind frumos aluatul  ,presar afumatura, asez frumos partea superioara si o sigilez pe margini . Cu un ochi la televizor ,mai las sa creasca putin aluatul .Interesanta emisiune despre aluaturi  si cocaturi cu chef Paul Hollywood.

Cand sa introduc ,,opera "' la copt imi dau seama ca am uitat branza :D

Nu-i bai!!! Las sa se coaca si presar la sfarsit branza . Mai dau cateva minute la cuptor si decorez cu codite de ceapa verde .

Grozav de bune au fost , doar ca surpriza vine cand le gusti . N-aveau nici sare :))))

Daca ti-a placut reteta noastra "Palanete cu branza pe dinafara" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Reteta de oua de Paste vopsite cu coji de ceapa

Postat de Caty

Reteta de oua de Paste vopsite cu coji de ceapa

Iata cum se prepara Reteta de oua de Paste vopsite cu coji de ceapa Degresam ouale cu un burete si putin detergent de vase, cu apa rece. Le clatim bine. Spalam si verdeata.  Acum punem...

Citeste continuarea

Tarta cu sunca si cascaval

Postat de miremirc

Tarta cu sunca si cascaval

Pentru aluat : cernem intr-un bol faina si o amestecam cu drojdia uscata. Adaugam uleiul, sarea si laptele caldut treptat, amestecand pana incorporam tot laptele, apoi framantam aluatul pana se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.04.2020, 01:06
))
la 15.04.2020, 02:14
Nu stiam cum vine branza pe dinafara. Deci branza pe deasupra sau in crusta de branza. Ceva gust bun musai sa fi avut.
la 15.04.2020, 06:31
O denumire necunoscută, pentru mine... Dacă sunt un fel de gogoși cu brânză deasupra, atunci mă înscriu printre amatori...
la 15.04.2020, 07:23
Rodica , am completat explicatia din dex : palanéț, palanéțe, s.n. (reg.) turtă din aluat, umplută cu brânză, urdă sau magiun; langălău, grăbițel.yahoo06.gif
la 15.04.2020, 07:24
Tabita , vine , asa , pe unde apuca

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking