Pancakes cu frunze de Mangold (Swiss Chard)

Postat de ctlina in Mancaruri de legume
3 Iul 2020 | 1783 vizualizari
Pancakes cu frunze de Mangold (Swiss Chard)

Mangoldul sau swiss chardul arata ca frunzele de sfecla, doar ca sunt mai mari si mai carnoase. Sunt foarte consumate in aceasta perioada. Puteti pune frunze de spanac sau de sfecla in locul lor.   https://www.blogulluicatalina.com/2020/06/pancakes-cu-frunze-de-mangold-swiss.html

Ingrediente

  • 125 gr des frunze de Mangold fierte
  • 1 morcov
  • 2 linguri bune de faina low carb (sau faina normala)
  • 2-3 linguri de smantana
  • 2 oua
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 1 ceapa verde
  • sare, piper, boia de srdei
  • 20 gr de ulei de cocos
  • 2 linguri de ulei

Mod de preparare

Spalati bine foile.

Puneti-le 2 minute in apa clocotita sarata. Scoateti-le si pentru a-si pastra culoarea puneti-le in apa rece cu cuburi de gheata.

Scurgeti-le si rezervati.

Tocati-le marunt si presati-le intre maini pentru a scurge bine apa.

Intr-un castron puneti frunzele tocate si scurse, morcovul dat pe razatoare, ceapa curatata si tocata.

Adaugati ouale, smantana, faina low carb si amestecati bine.

Condimentati.

Incalziti intr-o tigaie uleiul de cocos cu o lingura de ulei.

Puneti o lingura buna si formati de pancakes in uleiul incins.

Lasati-le sa se caramelizeze bine inainte de a le intoarce.

Scoateti pe o farfurie.

Adaugati ulei daca trebuie .

Serviti-le calde cu o salata si branza feta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pancakes cu frunze de Mangold (Swiss Chard)" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Vinete albe evantai cu sos Bechamel

Postat de simona72

Vinete albe evantai cu sos Bechamel

Vinetele spalate si sterse de apa, se curata in jurul cotorului, dar nu se taie, codita se lasa pt aspect. Ale mele una a fost fara codita si a aratat bine si asa. Se taie vanata pe lungime in...

Citeste continuarea

Cartofi inabusiti cu ardei si usturoi

Postat de deyutzky

Cartofi inabusiti cu ardei si usturoi

Curatam si spalam legumele.  Intr-o tigaie topim untul, apoi adaugam ceapa taiata fideluta si usturoiul tocat marunt. Le lasam la calit 1-2 minute, apoi adaugam putina apa. Punem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.07.2020, 23:46
la 04.07.2020, 07:52
Interesant...!
la 04.07.2020, 08:29
Am avut si eu mangold in gradina . Din pacate nu m-am putut imprieteni cu gustul lui . Pur si simplu imi parea prea.... sarat
la 04.07.2020, 10:34
la 04.07.2020, 17:41
un deliciu

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking