Ingrediente
- 125 gr des frunze de Mangold fierte
- 1 morcov
- 2 linguri bune de faina low carb (sau faina normala)
- 2-3 linguri de smantana
- 2 oua
- 1/2 lingurita praf de copt
- 1 ceapa verde
- sare, piper, boia de srdei
- 20 gr de ulei de cocos
- 2 linguri de ulei
Mod de preparare
Spalati bine foile.
Puneti-le 2 minute in apa clocotita sarata. Scoateti-le si pentru a-si pastra culoarea puneti-le in apa rece cu cuburi de gheata.
Scurgeti-le si rezervati.
Tocati-le marunt si presati-le intre maini pentru a scurge bine apa.
Intr-un castron puneti frunzele tocate si scurse, morcovul dat pe razatoare, ceapa curatata si tocata.
Adaugati ouale, smantana, faina low carb si amestecati bine.
Condimentati.
Incalziti intr-o tigaie uleiul de cocos cu o lingura de ulei.
Puneti o lingura buna si formati de pancakes in uleiul incins.
Lasati-le sa se caramelizeze bine inainte de a le intoarce.
Scoateti pe o farfurie.
Adaugati ulei daca trebuie .
Serviti-le calde cu o salata si branza feta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pancakes cu frunze de Mangold (Swiss Chard)" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|