Ingrediente
- 1 blat de pandispan,
- 2 plicuri de budinca,
- 850 g lapte,
- 6 linguri de zahar,
- 4 linguri de ciocolata ,
- nuca de cocos.
Mod de preparare
Am facut budinca din 2 plicuri : 1 de ciocolata si 1 de caramel.
Am pus 800 g de lapte la fiert. Am adaugat peste laptele fiert praful de budinca amestecat cu 50 g lapte si 6 linguri de zahar. Am lasat pe foc pana cand s-a ingrosat suficient de mult.
Am pus pe un platou o foaie de pandispan si jumatate din cantitatea de budinca, am pus alta foie de pandispan si restul de budina, am terminat cu ultima foaie de pandispan.
Am topit 4 linguri de crema de ciocolata ( finetti, nutela, ciocolata cu lapte ce doriti ) cu 3 linguri de lapte si am pus-o peste pandispan.
Am dat-o aprox. 1 ora la rece.
Deasupra am presarat nuca de cocos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
|