Pandispan cu ciocolata

Postat de eumimi in Dulciuri
22 Mar 2016 | 3668 vizualizari
Pandispan cu ciocolata

O prajitura delicioasa, extrem de delicioasa si care se face si relativ repede. Reteta o gasiti si aici http://noiinbucatarie.ro/pandispan-cu-ciocolata/

Ingrediente

  • 1 blat de pandispan,
  • 2 plicuri de budinca,
  • 850 g lapte,
  • 6 linguri de zahar,
  • 4 linguri de ciocolata ,
  • nuca de cocos.

Mod de preparare

Am facut budinca din 2 plicuri : 1 de ciocolata si 1 de caramel.

Am pus 800 g de lapte la fiert. Am adaugat peste laptele fiert praful de budinca amestecat cu 50 g lapte si 6 linguri de zahar. Am lasat pe foc pana cand s-a ingrosat suficient de mult.

Am pus pe un platou o foaie de pandispan si jumatate din cantitatea de budinca, am pus alta foie de pandispan si restul de budina, am terminat cu ultima foaie de pandispan.

Am topit 4 linguri de crema de ciocolata ( finetti, nutela, ciocolata cu lapte ce doriti ) cu 3 linguri de lapte si am pus-o peste pandispan.

Am dat-o aprox. 1 ora la rece.

Deasupra am presarat nuca de cocos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert prajitura cu blat umed si mure

Postat de oanapl

Desert prajitura cu blat umed si mure

Pentru blat: Pui ciocolata în 80g cafea fierbinte și o lași să se topească amestecând ușor. Dacă nu se topește perfect se poate pune amestecul pe baie de aburi. Lași să se...

Citeste continuarea

Desert pandispan cu fructe confiate

Postat de RODIMUR

Desert pandispan cu fructe confiate

Albușurile se separă cu grijă de gălbenușuri și se mixează mai întâi cu un praf de sare, până ce iau volum. Atunci se adaugă treptat, mixând întruna:...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.03.2016, 11:37
De aici as lua toată farfuria!
la 22.03.2016, 11:41
Bunnn!
la 22.03.2016, 11:43
Te servesc Mirela!
la 22.03.2016, 11:43
Merci, Licurici!
la 22.03.2016, 12:48
delicios!

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking