Pandișpan cu ness si dulceață

Postat de iri_love in Prajituri
8 Oct 2015 | 5722 vizualizari
Pandișpan cu ness si dulceață

Am preluat reteta din revista Practic în bucatarie dar la care am facut mici modificări, iar eu am sa o prezint așa cum am facut-o.

Ingrediente

  • 5 ouă;
  • 200g de zahar;
  • O cană de lapte;
  • O cană de ulei;
  • 1 1/2 cana de făină;
  • 1 lingură de cacao;
  • 1 lingură de ness;
  • Un praf de copt;
  • 4 linguri de dulceață de hultoane (cireșe mari)

Mod de preparare

Ouale se vor mixa împreună cu zahărul,  până se va forma o cremă  spumoasă ce creste in volum.

Apoi se adauga pe rand laptele si uleiul, puțin cate putin mixand încontinuu. La final se va adauga faina, pe care o amestecam cu praful de copt. 

Compoziția obținută se va împarte în 3 boluri astfel încât : un bol va rămâne simplu, în al doilea adaugăm cacao si ness,  iar in al treilea adagam dulceață. 

Se va unge o tava nu prea mare (eu am folsit cea din folie de aluminiu)cu ulei si se va tapeta cu făină, dupa care se va turna compoziția primului bol pe mijlocul tavii, formandu-se un cer.

Compoziția celui de al doilea bol se va turna exact in mijlocul primei compoziții.

Iar compoziția celui de al treilea bol se va turna in mijlocul celei de a doua compoziție ca in poza.

Se da la cuptor bine incins timp de 55 de minute la foc moderat.

Cat este călduță  se pudrează cu zahar pudră. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandișpan cu ness si dulceață" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert briose-lalele

Postat de ancutsa

Desert briose-lalele

Pentru brioşe : se bat spumă, cu mixerul, albuşurile cu un praf de sare şi zahărul, se adaugă treptat gălbenuşurile, uleiul, apa fierbinte, făina şi praful de copt. Se obţine o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.10.2015, 15:25
bun
la 08.10.2015, 15:25
Ralu
la 08.10.2015, 17:29
la 08.10.2015, 18:34
mmm o bunatate, maine vin la cafea!
la 08.10.2015, 18:57
O feliuta te rog!

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking