Ingrediente
- 5 ouă;
- 200g de zahar;
- O cană de lapte;
- O cană de ulei;
- 1 1/2 cana de făină;
- 1 lingură de cacao;
- 1 lingură de ness;
- Un praf de copt;
- 4 linguri de dulceață de hultoane (cireșe mari)
Mod de preparare
Ouale se vor mixa împreună cu zahărul, până se va forma o cremă spumoasă ce creste in volum.
Apoi se adauga pe rand laptele si uleiul, puțin cate putin mixand încontinuu. La final se va adauga faina, pe care o amestecam cu praful de copt.
Compoziția obținută se va împarte în 3 boluri astfel încât : un bol va rămâne simplu, în al doilea adaugăm cacao si ness, iar in al treilea adagam dulceață.
Se va unge o tava nu prea mare (eu am folsit cea din folie de aluminiu)cu ulei si se va tapeta cu făină, dupa care se va turna compoziția primului bol pe mijlocul tavii, formandu-se un cer.
Compoziția celui de al doilea bol se va turna exact in mijlocul primei compoziții.
Iar compoziția celui de al treilea bol se va turna in mijlocul celei de a doua compoziție ca in poza.
Se da la cuptor bine incins timp de 55 de minute la foc moderat.
Cat este călduță se pudrează cu zahar pudră.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandișpan cu ness si dulceață" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|